Verhuislift huren prijs

Bent u benieuwd naar de prijs van een verhuislift? Een goed Hollands gebruik is de vraag: wat kost dit? De prijs van een verhuislift huren hangt af van uw (woon)plaats, het aantal uren en de aanvullende diensten die u afneemt. Wat voorop staat is dat Huurverhuislift.nl is dé betrouwbare partner is voor al uw te liften objecten.

Jarenlange ervaring

Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. De prijs van het huren van een verhuislift kunnen wij daardoor laag houden. Het grote voordeel van een bemande verhuislift, is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer.

Waarom een verhuislift huren?

Met een verhuislift gaan grote en zware meubels binnen enkele seconden naar de juiste etage. Het is ook mogelijk om veel verhuisdozen tegelijkertijd naar boven of benden te liften. Nooit meer moeilijke sjouwsituaties met meubels, tientallen keren de trap op en af, en urenlang zweten. En schade veroorzaken in een trapgat of lift? Dat is ook verleden tijd als u teen een schappelijke prijs een verhuislift bij ons gaat huren.

Oplossing op maat

Alle verhuisliften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk. De verhuislift wordt voorgereden, opgezet en bediend door een uitstekend opgeleide verhuisliftspecialist. Om het u nog makkelijker te maken helpt onze verhuisspecialist u ook mee met sjouwen. Met tal van verschillende ladderliften bieden we altijd een op maat gemaakte oplossing. En die is heel bereikbaar. De prijs van een verhuislift huren houden we namelijk zo laag mogelijk voor u.

Aantrekkelijke prijs

Bij Huurverhuislift.nl kunt u vaak zelfs nog last-minute nog een verhuislift huren tegen een aantrekkelijke prijs. Wij vinden duurzaamheid en een gezond milieu erg belangrijk. Vandaar dat wij de nieuwste Euro-5 auto’s hebben waarop onze verhuisliften staan, zodat CO2 uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Huurverhuislift.nl is dé professional op het gebied van verhuizen, gespecialiseerd in het verhuren en bedienen van verhuisliften. Wij werken zorgvuldig & verantwoord zodat wij altijd trots kunnen zijn op onze service en kwaliteit.

Last minute

Een meubellift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook meubelliften die op een busje of een kleine vrachtwagen staan. De ladder bevindt zich dan op de plaats waar normaal de laadruimte gevestigd zit. Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer om uw spullen op te vervoeren. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo transporteren we de spullen bij het oude huis naar beneden en bij de nieuwe woning naar boven. Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing zonder meubellift onmogelijk is. Voor krappe ruimtes gebruiken wij ladderlliften. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden voor een verhuislift die u wilt huren tegen een reële prijs. Deze zogenaamde ‘last minute’ klussen doen wij graag. We staan snel voor u klaar.