Wilt u een verhuislift huren in Apeldoorn en omgeving?

Een professionele verhuislift huurt u in Apeldoorn makkelijk, voordelig en snel bij Huurverhuislift.nl. In de prachtige stad Apeldoorn wordt verhuizen hiermee makkelijker dan ooit! Bij ons huurt u altijd een bemande verhuislift.

Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt op hoogte door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor veiligheid en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. 

Met een bemande verhuislift van Huurverhuislift.nl lift u alles eenvoudig, van een enkel meubelstuk tot een complete verhuizing. U staat er nooit alleen voor met uw werkzaamheden op hoogte.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Onze krachtige Böckerverhuisliften


Onze milieuvriendelijke en veilige verhuisliften van Böcker worden door heel Nederland ingezet om volledige inboedels of losse meubelstukken omhoog of omlaag te liften. De verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, wordt verhuurd inclusief een gecertificeerde verhuizer. Hierdoor weet u zeker dat het liften van uw eigendommen op een veilige en soepele manier verloopt. De multi-inzetbare medewerker van Huurverhuislift.nl zal naast het bedienen van de verhuislift u met alle plezier helpen met het laden en lossen van de verhuislift. Bij ons bedrijf staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

Contact, ook voor last-minute

Het is niet altijd even gemakkelijk om uw zware, grote, dure meubels te liften. De hoge trappenhuizen zijn vermoeiend en kunnen gevaarlijk zijn. Waarom dan niet de hulp van professionals? Dat zijn wij. Onze verhuislift kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Neem direct contact met ons op via:
+31(0)88-6185300 of mail: info@huurverhuislift.nl

Vraag nu voor de regio Apeldoorn vrijblijvend een professionele verhuislift aan, voor particulieren of bedrijven

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Apeldoorn te huren:


 • Al in te huren vanaf 1 uur
 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Inhuur extra verhuizer mogelijk
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Standaard hoogtebereik: 27 m. Verhuislift van 30 m. op aanvraag
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Goed planningsteam
 • Last-minute opdrachten mogelijk
 • Ook in het weekend
 • Pinnen mogelijk
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Laminaat
Een of meerdere meubels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Tegels
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Witgoed Bouwafval, etc., etc.


Kortom, alles wat door het raam of balkon past kunnen wij met onze verhuislift liften. Onze draagkrachtige verhuisliften van Böcker kunnen maar liefst een gewicht van 400 kg dragen en komen tot 27 meter hoogte. Op aanvraag hebben wij ook een verhuislift die tot 30 meter hoogte komt. 

Huurverhuislift.nl Apeldoorn


Onze verhuislift in Apeldoorn en omgeving is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Apeldoorn? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • Al onze verhuisliften worden bemand door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Al onze ervaren verhuizers beschikken over een VCA- en verhuisliftcertificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u ook zeker dat uw eigendommen door hun professionaliteit in goede handen zijn. Onze verhuizers bedienen de verhuislift en steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de werkzaamheden op hoogte. 
 • Na afloop van de verhuisliftopdracht kunt u bij ons pinnen of contant betalen.
 • Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om per factuur te betalen. Vul het
  zakelijke formulier in en u kunt na goedkeuring direct bij ons op factuur werken. 
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk, zij zijn voorzien van een Euro-6 motor. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.

Onze service in Apeldoorn

De diensten van Huurverhuislift.nl zijn beschikbaar in de mooie stad Apeldoorn. Een stad welke omgeven is door bossen en heidevelden. De plek waar het wereldberoemde Paleis Het Loo gelegen is. En laten we ons favoriete dierenpark de Apenheul niet vergeten!

De inwoners van deze prachtige stad kunnen per direct gebruik maken van onze service. 
De bemande verhuisliften zijn er om uw leven een stuk eenvoudiger te maken, een stukje service waar we trots op zijn.

Wilt u een meubelstuk liften in Apeldoorn of een complete inboedel? Geen probleem. Wij staan voor u klaar en bieden goede tarieven. De minimale huurperiode van een verhuislift is 1 uur en dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuizing. Onze verhuizers kennen de verhuisliften door en door en weten elk probleem effectief en binnen een kort tijdsbestek op te lossen.