Verhuislift Huren Amsterdam

Huurverhuislift.nl is het grootste professionele bemande Verhuisliften verhuurbedrijf van Nederland. Wij werken vanuit meerdere vestigingen en met geselecteerde partners in heel Nederland. Zo kunnen wij elke opdracht verspreid door het land voor u uitvoeren. 

Wij bieden de scherpste vanaf tarieven en combineren deze met een uitstekende service. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Uitstekende Service


Tevens bieden wij door onze grote scala aan soorten Verhuisliften zodat wij elke opdracht aan kunnen. U huurt bij ons al bemande een verhuislift vanaf slechts 102,- euro per uur. Onze liften zijn breed inzetbaar van bankstel tot piano en van witgoed tot complete keukens. Onze verhuisliften worden standaard bediend door een ervaren verhuizer. Dit wordt door onze particuliere en zakelijke klanten in Amsterdam en heel Nederland als zeer prettig ervaren. 

Verhuislift in Amsterdam huren.


  • Scherpe tarieven
  • Pinnen mogelijk
  • Last minute service
  • Prijs inclusief ervaren verhuizer
  • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval, etc., etc.

Last minute Verhuislift Service


En een ‘last minute service’ waardoor u op de dag zelf nog een Verhuislift bij ons in kunt huren in Amsterdam. Wij verhuren al sinds 1989 enkel bemande Verhuisliften die tevens ingezet kunnen worden voor een los meubelstuk of een complete verhuizing. Op elke Verhuislift zit een lift operator die tevens een ervaren verhuizer is, en volledig mee-assisteert tijdens de werkzaamheden.

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)