Oprichting Huurverhuislift.nl in 1989

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Met hun diepgaande kennis van de uitdagingen en complexiteiten van verhuisprocessen, begrepen Brughuis en Snoeijs de immense waarde die een verhuislift kan bieden bij het verplaatsen van goederen naar hoger gelegen verdiepingen. Het concept van een bemande verhuislift was niet alleen innovatief maar bood ook een veiligere, efficiëntere, en kosteneffectievere oplossing voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Inmiddels is Huurverhuislift.nl, met 4 vestigingen en 12 verhuisliften, uitgegroeid tot de grootste aanbieder van bemande verhuisliften in Nederland. 

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Duurzaamheid

Bij Huurverhuislift.nl vinden wij duurzaamheid erg belangrijk, vandaar dat onze verhuisliften op de nieuwste Euro-6 auto’s staan, zodat de CO2-uitstoot tot een minimum wordt beperkt.
En inmiddels zijn we ook al in het trotse bezit van enkele verhuisliften met elektrische motor. 

Onze liftoperators

Bij Huurverhuislift.nl gaan we een stap verder dan het bieden van alleen een verhuislift; onze liftoperators zijn ervaren verhuizers die net dat beetje extra service bieden. Met minimaal drie jaar ervaring in de verhuisbranche, zijn onze professionals niet alleen deskundig in het bedienen van de lift, maar bieden ze ook ondersteuning als verhuiscoach. Ze staan klaar met praktisch advies voor zowel volledige verhuizingen als het verplaatsen van enkele grote objecten zoals koelkasten, wasmachines of antieke meubels.

Ons team bestaat uit 14 toegewijde liftoperators die, dankzij hun jarenlange ervaring bij ons, elke verhuislifttaak met expertise en zorgvuldigheid aanpakken. Met vier filialen verspreid over Nederland, zijn we altijd dichtbij en klaar om u te ondersteunen met uw verhuisuitdagingen.

Onze planning

Huurverhuislift.nl staat klaar om uw verhuisliftaanvraag met snelheid en precisie te behandelen, ondersteund door ons toegewijde team van 4 enthousiaste medewerkers op de planning.
Wij waarborgen een snelle reactie via telefoon en e-mail, zodat uw verhuislift, zelfs bij last-minute verzoeken, snel en efficiënt wordt geregeld. Ontdek de betrouwbare service van Huurverhuislift.nl voor uw soepele verhuizing.

Samenwerkingen

Bij Huurverhuilsift.nl werken we regelmatig samen met andere professionals in de branche, zoals Verhuislift TaxiHVL MeubeltransportVerhuislift.Amsterdam, en 
Verhuislift huren Amsterdam. Zo bundelen wij de krachten om u het beste van dienst te kunnen zijn. 

Voor bedrijven en particulieren

Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer op grote hoogte. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en werken zowel voor bedrijven als particulieren.