Over ons

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Huur verhuislift

Onze verhuisliften operators/verhuizers bedienen niet alleen de lift maar zijn tevens ook meewerkende verhuizers om u net dat beetje extra te geven. Doordat wij al sinds 1989 gespecialiseerd zijn in het verhuren van verhuisliften, weten wij precies wat nodig is om snel, effectief en zorgvuldig een hele verhuizing te regelen, maar ook als het slechts om één koelkast, wasmachine of een antiek meubelstuk gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u vaak zelfs nog last-minute nog een verhuislift huren! Wij vinden duurzaamheid en een gezond milieu erg belangrijk, vandaar dat wij de nieuwste Euro-5 auto’s hebben, waarop onze verhuisliften staan, zodat CO2 uitstoot tot een minimum word beperkt. Huurverhuislift.nl is dé professional op het gebied van verhuizen, gespecialiseerd in het verhuren en bedienen van verhuisliften. Wij werken zorgvuldig & verantwoord zodat wij altijd trots kunnen zijn op onze service en kwaliteit!

Wilt u ook graag een makkelijke verhuizing met deskundige hulp en zonder zorgen? Vul dan ons vrijblijvende aanvraag formulier in of laat uw telefoon nummer achter, dan nemen wij binnen uiterlijk een werkdag contact met u op!

Hierom kiest u voor ons:

  • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
  • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
  • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog.
  • Wij hebben meerdere, krachtige Böcker verhuisliften paraat staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht.
  • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van verhuizen, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
  • Snelle op en afbouw tijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde lift.
  • Uiteraard nemen wij op onze verhuisliften standaard mee wat nodig is om uw spullen zo veilig mogelijk boven te krijgen zoals: o.a. spanbanden, verhuislift dekens, gereedschap en folie om uw meubels in te pakken.

Wij werken o.a. samen met:

Huur verhuislift