Professionele verhuisliften in Assen en regio

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een vakkundig en meewerkend verhuizer, die u assisteert bij de werkzaamheden op hoogte. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. 

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Contact


Zware, grote of dure meubelstukken? Kostbare kunstobjecten? Een complete inboedel?
Voor ons vormt dit geen enkel probleem. Huurverhuislift.nl voorkomt moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en zorgt ervoor dat uw verhuisliftopdracht veilig en professioneel verloopt. Wij hebben vaste tarieven voor het huren van een verhuislift, met onze uitstekende service er gratis bijgeleverd. 

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, huren in Assen, inclusief een meewerkend vakkundig verhuizer? Neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuislift via ons telefoonnummer:
+31(0)88-6185300 of
info@huurverhuislift.nl
of
vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor particulieren of bedrijven.

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Assen te huren:


 • Minimale inhuur van 1 uur
 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Inhuur extra verhuizer mogelijk
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Standaard hoogtebereik: 27 m. Verhuislift van 30 m. op aanvraag
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Goed planningsteam
 • Ook in het weekend
 • Pinnen mogelijk
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Tegels
Een of meerdere meubels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Laminaat
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Witgoed Bouwafval, etc.


Kortom, alles wat door het raam of balkon past kunnen wij met onze verhuislift liften. Onze draagkrachtige verhuisliften van Böcker kunnen maar liefst een gewicht van 400 kg dragen en komen tot 27 meter hoogte. Op aanvraag hebben wij ook een verhuislift die tot 30 meter hoogte komt. 

Huurverhuislift.nl Assen


Onze verhuislift in Assen en omgeving is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Assen?Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • Al onze verhuisliften worden bemand door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Al onze ervaren verhuizers beschikken over een VCA- en verhuisliftcertificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u ook zeker dat uw eigendommen door hun professionaliteit in goede handen zijn. Onze verhuizers bedienen de verhuislift en steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de werkzaamheden op hoogte. 
 • Na afloop van de verhuisliftopdracht kunt u bij ons pinnen of contant betalen.
 • Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om per factuur te betalen. Vul het
  zakelijke formulier in en u kunt na goedkeuring direct bij ons op factuur werken. 
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk, zij zijn voorzien van een Euro-6 motor. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.