Professionele Meubellift Huren

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor meubelliften. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van een meubellift. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande meubellift. Het grote voordeel van een bemande meubellift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een meubellift huren in Amsterdam inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een meubellift via ons telefoon nummer 020-6185328Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een meubellift huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer kan al vanaf € 102,- per uur. Dit is inclusief btw, brandstof en onze uitstekende service.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Zware, grote of dure meubelstukken? Kostbare kunst objecten? Voor ons vormt dit geen enkel probleem. Huurverhuislift.nl voorkomt moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing prettig en professioneel verloopt. Onze meubellift kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Vraag nu vrijblijvend een goedkope meubellift aan!.

Alle voordelen op een rij om een professionele Meubellift in Amsterdam te huren.


 • Minimale inhuur van 1 uur
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Hoogtebereik tot de 10e verdieping
 • Pinnen mogelijk
 • Last minute service
 • Prijs inclusief ervaren verhuizer
 • Makkelijk, voordelig en snel!
 • Kwaliteit, rust en veiligheid

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval, etc., etc.

Kwaliteit en leveringsgarantie


Onze Meubelliften zijn zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van een meubellift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Amsterdam? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de meubellift en met de verhuizing
 • Onze meubelliften zijn milieuvriendelijk
 • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze meubellift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)