Bouwlift huren in Amsterdam

Wanneer u een bouwlift wilt huren in Amsterdam en omstreken, dan is Huurverhuislift.nl uw partner. Uw bouwlift is te huren als goederen- en materialenlift. De bouwlift bestaat uit losse delen die overal op te bouwen zijn, zelfs inpandig of binnenshuis. Onze ervaren verhuizer zorgt voor een snelle en veilige opbouw van de bouwlift. Onze bouwlliften hebben een bereik tot maar lieftst 13 meter hoogte. In Amsterdam is er vaak sprake van krappe of moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan een nauw steegje, een pand dat moeilijk bereikbaar is door paaltjes of een ondergrondse parkeergarage. Onze bouwliften zijn dan ideaal toepasbaar. Wij hebben alleen maar een standaard stroomvoorziening (220v) nodig om de bouwlift in werking te stellen. 

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Met het huren van een bouwlift vermindert u onnodige, lichamelijke belasting, omdat u de bouwlift het zware werk laat doen. Bij Huurverhuislift.nl voorzien we u graag van goed advies voor al uw zakelijke en particuliere opdrachten. Als u bijvoorbeeld twijfelt over welk type lift u wilt huren in de regio Amsterdam voor uw klus, dan staan onze ervaren medewerkers van de planning voor u klaar met advies. 

Alles over bouwliften
Een bouwlift, ook wel opbouwverhuislift genoemd, is iedeaal voor krappe situaties en moeilijk bereikbare panden. Door het inzetten van een bouwlift kunnen we uw spullen veilig transporteren. 

Bouwlift huren
Een demontabele bouwlift vervoeren wij naar de gewenste locatie. Dat geldt voor heel Amsterdam. Bovendien is de bouwlift door ons snel op te bouwen. Daarom huren veel bedrijven en particulieren een bouwlift met verhuizer in de omgeving van Amsterdam.

Wanneer een bouwlift huren in Amsterdam?
In het geval dat u gaat verhuizen in de krappe binnenstad of wanneer u uw pand gaat verbouwen of bijvoorbeeld een nieuwe keuken gaat plaatsen is een bouwlift ideaal toepasbaar. Ook kunt u bij renovatiewerkzaamheden aan uw pand of een pand van uw opdrachtgevers bij ons een bouwlift huren.

Veiligheid
Wanneer wij de bouwlift voor u inzetten is veiligheid van groot belang. Onze professionals houden gedurende het transport de maximale last in het oog. Personenvervoer staan wij niet toe. De toegestane maximale hoogte van 13 meter zullen wij niet overschrijden. Daarnaast houden wij altijd rekening met de wind. Dit is in verband met uw eigen veiligheid, de veiligheid van de omgeving in Amsterdam en de veiligheid van het materiaal. 

Ervaren verhuisliftspecialisten
Op veel projecten in de bouw, onderhoud en renovatie in de regio Amsterdam is behoefte aan verticaal transport van goederen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een onderhoudsproject, ons team van ervaren verhuizers staat voor u klaar en regelt uw bemande bouwlift voor Amsterdam en regio. 

Advies
Bij elk project waar u een lift voor wilt huren kunnen wij met u meekijken op Google Maps wat voor u de beste oplossing is: een verhuislift (op een wagen) of een bouwlift (zonder wagen). Aan de hand hiervan kunnen wij u de beste oplossing aanbieden. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd en aan vele projecten van verschillende opdrachtgevers onze bijdrage mogen leveren. Graag bieden wij ook u de zekerheid van een passend advies. U kunt ons bereiken op nummer:
+31(0)20-6185328.