Professionele verhuisliften in Hoorn en regio

Verhuislift huren in Hoorn? Dat is mogelijk bij Huurverhuislift.nl. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring. Bij ons huurt u namelijk standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren, rustige en meewerkende verhuizer.  Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust tijdens de verhuizing. Tijdens het liften van de objecten met de verhuislift in Hoorn e.o. zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuislift huren in Hoorn inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuisliftWij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Zware, grote of dure meubelstukken? Kostbare kunst objecten? Voor ons vormt dit geen enkel probleem. Huurverhuislift.nl voorkomt moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing prettig en professioneel verloopt.  Onze verhuislift kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Vraag nu voor de regio Hoorn vrijblijvend een goedkope verhuislift aan!.

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Hoorn te huren.


  • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
  • Milieuvriendelijke verhuisliften
  • Draagkracht tot wel 400 kg
  • Last-minute opdrachten mogelijk
  • Inclusief spanbanden,dekens
  • Snelle op- en afbouw (5 min)
  • Scherpe tarieven

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval, etc., etc.

Kwaliteit en leveringsgarantie


Onze verhuislift in Hoorn en omgeving is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Hoorn? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing
  • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk
  • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)