Verhuisbedrijven

Zoekt u als verhuisbedrijf naar een efficiënte en betrouwbare manier om uw verhuizing soepel te laten verlopen? Bij Huurverhuislift.nl begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het verhuizen van zware en omvangrijke items. Daarom bieden wij de perfecte oplossing met onze verhuur van verhuisliften, compleet met de ondersteuning van een ervaren en actief meewerkende verhuizer.

Of u nu een opdracht heeft in Amsterdam, Den Haag, Veenendaal, Flevoland of ergens anders in Nederland, ons breed bereik zorgt ervoor dat we altijd dichtbij zijn om aan uw behoeften te voldoen. Onze verhuisliften zijn van topkwaliteit en worden bediend door professionals die niet alleen de lift bedienen, maar ook hands-on meehelpen met uw verhuizing. Dit zorgt voor een snelle, veilige en efficiënte verplaatsing van uw eigendommen naar elke verdieping.

Bij Huurverhuislift.nl staat klanttevredenheid voorop. Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is en bieden daarom flexibele diensten aan die aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen en tijdschema. Met onze ervaren verhuizers en hoogwaardige verhuisliften bent u verzekerd van een zorgeloze klus.

Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Bemande verhuisliften
Onze verhuisliften worden altijd bemand door een ervaren VCA-gecertificeerde verhuizer.

Vergunningsvrij 
Wij werken met kleine en behendige autoverhuisliften waardoor er in de meeste gevallen geen vergunning nodig is.

Contact

Met 4 vestigingen en 12 verhuisliften hebben wij de flexibiliteit om ook 
last-minute opdrachten aan te nemen en succesvol uit te voeren. Zo realiseren wij in bijna alle gevallen de met u overeengekomen tijdsplanning.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 
+31(0)88-6185300 of 
info@huurverhuislift.nl of
vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons zakelijke aanvraagformulier.

Ervaren verhuizers sinds 1989

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier