Vergunning verhuislift Amsterdam

 In Amsterdam kan het een hele uitdaging zijn om te verhuizen en te parkeren in de smalle straten van de binnenstad. Huurverhuislift heeft de oplossing! Met onze verhuisliften komen we met gemak bij hoge ramen en dakterrassen. Voor het verhuizen met huurverhuislift.nl heeft u geen vergunning nodig. Wij van Huurverhuislift.nl beschikken over een speciale vergunning waardoor wij overal in Amsterdam op de stoep mogen staan. Bovendien huurt u bij ons altijd een verhuislift inclusief een ervaren operater die onder alle omstandigheden de rust bewaard. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder.

Stremmen is niet toegestaan, dus er moet wel voldoende ruimte overblijven voor doorgaand verkeer. Als deze ruimte er niet is, is het mogelijk om de parkeerplaatsen bij uw huis te laten reserveren. In dat geval betaalt u de parkeerkosten.

Onze werkwijze

  • Indien u een parkeerplaats wil reserveren, moet u bijtijds het huisnummer doorgeven en de nummers van de parkeerplaatsen die vrij moeten worden gehouden.
  • De kosten van de reservering dient u van tevoren aan ons te betalen, dan regelen wij de aanvraag.
  • Het is ook mogelijk om een expert van Huurverhuislift.nl naar uw verhuissituatie te laten kijken. Dit is uitsluitend mogelijk in Amsterdam.

Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. U heeft geen vergunning nodig. Een verhuislift huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer kan al vanaf € 98,- per uur. Dit is inclusief btw, brandstof en onze uitstekende service.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Zware, grote of dure meubelstukken? Kostbare kunst objecten? Op zoek naar een verhuislift met voldoende draagkracht. Voor ons vormt dit geen enkel probleem. Huurverhuislift.nl voorkomt moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing prettig en professioneel verloopt.  Onze sterke verhuisliften kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Vraag nu vrijblijvend een goedkope verhuislift met draagkracht aan!.

Kwaliteit en leveringsgarantie


  • Al vanaf € 98,- per uur incl. BTW
  • Inclusief vakkundige verhuizer
  • Ook last-minute opdrachten
  • Makkelijk, voordelig en snel!