Goedkope liftwagen huren

U kunt bij een verhuisklus via Huurverhuislift.nl een goedkope liftwagen huren om uw verhuiswerkzaamheden stukken te verlichten. De experts van Huurverhuislift zorgen ervoor dat de liftwagen op tijd bij u op locatie is om u het onmenselijke beulswerk te besparen.

Wilt u een liftwagen huren? Dan hebt u in Huurverhuislift een prima partner gevonden. Wij hebben vaste én lage tarieven met een uitstekende service. U kunt bij ons een goedkope liftwagen huren inclusief een vakkundige en enthousiaste verhuizer / liftoperator die u meehelpt met het laden en / of lossen van uw goederen.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Een liftwagen huren bespaart u kopzorgen


Een goedkope liftwagen huren bespaart u het gesleep met zware meubelstukken door het trappenhuis, voorkomt beschadigde muren in uw nieuwe woning en oeverloos en sfeerverpestend gekibbel over net dat ene meubelstuk dat toch niet door het trapgat paste. Al deze kopzorgen kunt u zich besparen door het huren van een liftwagen. U kunt bij ons een ladderlift erg goedkoop huren om uw spullen naar boven te verhuizen. Of u de liftwagen nu inzet om dat ene waardevolle familie-erfstuk te verhuizen of om die grote piano te verplaatsen naar de negende verdieping. U kunt er altijd van op aan dat we uw klus snel in kunnen plannen. Laat ons u helpen en verminder de verhuisstress aanzienlijk.

Voordelen liftwagen huren


 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Tot wel 30 meter hoog
 • Snelle op- en afbouw (5 min)
 • Scherpe tarieven

Een zware klus? Kies dan voor een ladderlift huren


Uit onderzoeken blijkt dat verhuizen één van de meest stressvolle gebeurtenissen is in Nederlandse huishoudens. Er komt nogal wat druk op iedereen te staan. Spullen inpakken, meubels demonteren en weer in elkaar zetten plus inschatten of die door het trapgat passen. Veel mensen verhuizen zelf, bijgestaan door familie, vrienden en kennissen. Om die werkzaamheden flink te verlichten kunt u bij ons een goedkope liftwagen huren. Deze apparatuur maakt verhuizen tot een lichte, minder stressvolle onderneming. Behalve de lift te bedienen, helpen wij ook actief mee met het op- en afladen van het plateau. Er is altijd één verhuislift specialist die u meehelpt tijdens uw verhuizing.

Last minute uw liftwagen huren?


Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Liftwagen huren


Als u aan een goedkope liftwagen huren de voorkeur geeft, profiteert u van onze unieke voordelen:

 • Als u een liftwagen huurt, is dit inclusief een vakkundige verhuizer / liftoperator die meehelpt met het laden en/of lossen van uw goederen
 • Al onze prijzen zijn inclusief btw
 • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau dat belastbaar is tot wel 400kg
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot 30 meter hoog
 • Wij hebben krachtige Böckerverhuisliften paraat staan
 • Voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht
 • Wij rekenen geen voorrijkosten in Amsterdam, Veenendaal, Venlo en Den Haag

Degelijk


Huurverhuislift is een degelijke partner als u aan een liftwagen huren de voorkeur geeft. En dat voor zowel de particulier als voor bedrijven in Amsterdam en omgeving. Wij verkopen geen nee en kijken altijd naar een geschikte liftwagen die past bij uw vraag en situatie. Wanneer u Huurverhuislift inzet voor uw liftklussen, dan kunt u rekenen op snelle en flexibele dienstverlening tegen een schappelijk tarief.

Een liftwagen huren is eenvoudig


Bij ons is een goedkope liftwagen huren eenvoudig. Dat doen we in de regel inclusief vakman, die de verhuislift bestuurt en u kan ondersteunen bij de verhuizing. De liftwagen wordt voorgereden, opgezet en bediend door een vakman. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt. Al onze liftwagens zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk om veilig te kunnen werken. Onze liftwagens zijn voorzien van een vaste vergunning (alleen in Amsterdam). We kunnen ook een tijdelijke TVM voor het blokkeren van de straat aanvragen (indien noodzakelijk). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl

Betrouwbaar


Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van een liftwagen. Bij ons is een liftwagen huren een heel voordelige aangelegenheid, aangezien u een bemande verhuislift tot uw beschikking krijgt. Het grote voordeel van een bemande liftwagen huren is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt.

Wij helpen u graag


Huurverhuislift heeft een ruim aanbod aan liftwagens en biedt daarom op al uw vragen snel een oplossing. Een liftwagen huren blijkt vaak nog voordelig ook. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw spullen op een veilige en snelle manier van de ene naar de andere plek krijgen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl. We helpen u graag. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?