Vergunningsaanvraag voor Amsterdam

In principe vergunningsvrij 

Onze verhuisliften zijn ontworpen om compact en wendbaar te zijn, waardoor ze in veel gevallen zonder de noodzaak van een vergunning ingezet kunnen worden, in tegenstelling tot het gebruik van grote kraanwagens. Dit vertegenwoordigt een significant voordeel van onze service, waardoor uw opdracht soepeler en zonder onnodige vertragingen verloopt.

Beoordelen van de locatie

Maar bij een verhuizing in het hart van Amsterdam, met zijn karakteristieke grachten en smalle straatjes, kan de drukte een uitdaging vormen. Auto's, scooters en fietsers bewegen voortdurend door deze gebieden, wat het gebruik van verhuisliften complex kan maken. Wanneer u in zo'n levendige buurt woont, bieden wij aan om persoonlijk te beoordelen of een verhuislift veilig ingezet kan worden. Het kan namelijk zijn dat de verhuislift alleen maar veilig ingezet kan worden wanneer we de weg blokkeren. In dat geval is wel een vergunning nodig. Maar soms is het vrijhouden van parkeerplekken al voldoende.  

Voor slechts €45,- (inclusief btw) bieden wij een voorafgaande inspectie aan, waarbij we de locatie beoordelen en u van advies voorzien. Zo'n beoordeling kan u aanzienlijk besparen, soms wel tot €300,- aan vergunningskosten. Met onze hulp kunt u zorgeloos verhuizen, zonder het risico te lopen op verkeersboetes en met minimale verstoring van de openbare ruimte.

Toch een vergunning nodig?

Wanneer we toch de doorgaande weg moeten blokkeren op een druk tijdstip is een vergunning, Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) genaamd, meestal noodzakelijk. Deze kunt u tegen betaling door Huurverhuislift.nl laten aanvragen voor een zorgeloze en veilige verhuizing. Wilt u gebruikmaken van deze service of heeft u interesse in een inspectie op locatie, neem dan contact op met onze algemene planning via info@huurverhuislift.nl.