Verhuislift huren in Leidschendam of Voorburg

Verhuislift huren in Leidschendam of Voorburg? Huurverhuislift.nl BV is dé ervaren verhuislift sinds 1989 met meerdere vestigingen in Nederland. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. 

Bij ons huurt u namelijk standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen En dat al vanaf 102,- per uur inclusief BTW. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren, rustige en meewerkende verhuizer die bekend is in Leidschendam en Voorburg.  Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor veiligheid en rust tijdens de verhuizing. Tijdens het liften van de objecten met de verhuislift in Leiden e.o. zorgen we er dus voor dat alles soepel verloopt. 

Voordelig een professionele verhuislift huren in Leidschendam/Voorburg? Bel onze planning op ons telefoonnummer +31 (0)70 219 72 51 (ook bij vragen) of vul het formulier in.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Onze verhuislift kan ook last minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Huurverhuislift.nl heeft meerdere vestigingen in Nederland, hierdoor zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. 

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Leidschendam te huren.


  • Minimale inhuur van 1 uur
  • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
  • Last-minute opdrachten mogelijk
  • Scherpe tarieven

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval, etc., etc.

Kwaliteit en leveringsgarantie


Onze verhuislift in Leidschendam/Voorburg en omgeving is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Leidschendam/Voorburg? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing
  • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk
  • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)