Verhuislift huren prijs

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig geprijsd een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Wilt u ook eenvoudig en prjisbewust een verhuislift huren inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl. Wij hebben vaste en lage prijzen voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een verhuislift huren inclusief een meewerkende verhuizer kan al vanaf € 102,- per uur. Dit is inclusief btw, brandstof en onze uitstekende service.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Zware, grote of dure meubelstukken? Kostbare kunst objecten? Voor ons vormt dit geen enkel probleem. Huurverhuislift.nl voorkomt moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing prettig en professioneel verloopt tegen scherpe prijzen.  Onze verhuislift kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. 

Huurverhuislift.nl. De beste prijzen en de beste service.


  • Makkelijk, voordelig en snel!
  • Prijs inclusief ervaren verhuizer
  • Prijs bewust
  • Last-minute service

Huurverhuislift staat voor u klaar:


Complete verhuizingen Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstellen
Zonnepanelen Bouwmateriaal en bouwafval
Tafels Piano's en kluizen op aanvraag

Kwaliteit en leveringsgarantie


Onze verhuislift is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing
  • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk
  • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)