Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift, ook wel een ladderlift of meubellift genoemd, is een lift die wordt gebruikt om grote, zware of grote aantallen spullen omhoog of omlaag te liften. In plaats van eindeloos de trap op en af te moeten lopen met een zware last, kunt u een verhuislift van huurverhuislift.nl inzetten. Zo kunnen alle spullen tot wel 400KG en tot aan de 10e verdieping (30 meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht. Deze gaan op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo gemakkelijk met de verhuislift omhoog.

Is het mogelijk om een verhuislift zelf te bedienen?

Wij verhuren enkel verhuisliften met een meewerkende operator/ervaren verhuizer zodat u nooit zelf een verhuislift hoeft te bedienen. Geen handleidingen doorploeteren en ongelukken door gebrek aan ervaring, maar een echte ervaren vakman aan uw zijde die bekend is met alle ins en outs van het liften met een verhuislift.

Hoeveel kost het om een verhuislift te huren bij Huurverhuislift.nl?

Bij Huurverhuislift.nl kunt u zonder extra bijkomende kosten een verhuislift huren. Een verhuislift verhuren wij al voor € 98,- per uur inclusief btw, inclusief ervaren en meewerkende verhuizer/operator. Wilt u een lift buiten de locatie Amsterdam? Dat kan ook! Wij rekenen €0,51 per km. Geen onverwachte kosten, maar een duidelijke prijsafspraak.

Wat is het draagvermogen van de verhuisliften?

De Verhuisliften die wij verhuren hebben een draagvermogen van 400KG.

Kan ik als bedrijf ook bij jullie een verhuislift huren?

Ja dat kan. Wij zijn heel flexibel inzetbaar en kunnen u ook assisteren met uw verhuizing of losse meubelstukken als bedrijf zijnde. Onze verhuisliften zijn altijd inclusief operator /ervaren verhuizer. Wij hebben andere mogelijkheden en tarieven voor bedrijven. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.

Hoe hoog kan een verhuislift komen?

De verhuisliften die wij verhuren kunnen allemaal liften t/m 30 meter hoogte, dit is ongeveer 10 verdiepingen hoog.

Hoe kan ik het beste een verhuislift huren?

Onze verhuislift is per uur te huur en kan worden aangevraagd via onze website, terugbelverzoek of telefonisch tijdens kantooruren via: 088 6185300. Bent u al klant van ons? Dan kunt u huurverhuislift.nl 24/7 bereiken.

Wat zijn de contactgegevens van Huurverhuislift.nl?

Het hoofdkantoor van Huurverhuislift.nl is gevestigd op de Abberdaan 192, 1046 AB in Amsterdam. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via ons algemene nummer: 088-6185300. Daarnaast kunt u per e-mail contact met ons opnemen via: info@Huurverhuislift.nl Op werkdagen beantwoorden wij uw mail direct.