Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen.

Wat is een verhuislift?

De verhuislift, ook bekend als ladderlift of meubellift, is een krachtig hulpmiddel dat uw spullen verticaal naar de gewenste verdieping transporteert. 

Met een indrukwekkende draagkracht van tot wel 400KG en de mogelijkheid om spullen tot de 10e verdieping (ongeveer 30 meter) te vervoeren, is de verhuislift uw onmisbare partner bij elke verhuizing of het liften van uw nieuwe meubels. Of u nu grote meubelstukken, zware dozen of een groot aantal items heeft, de verhuislift kan het allemaal aan. Dit bespaart u niet alleen de fysieke inspanning van het traplopen met zware lasten, maar vermindert ook het risico op schade aan uw waardevolle bezittingen en het gebouw zelf.

Hoeveel kost het om een verhuislift te huren bij Huurverhuislift.nl?

Bij Huurverhuislift.nl kunt u zonder extra bijkomende kosten een verhuislift huren. Een verhuislift verhuren wij al voor € 102,- per uur inclusief btw, inclusief ervaren en meewerkende verhuizer/operator. Wilt u een lift huren binnen onze hoofdlocaties in Amsterdam, Den Haag, Veenendaal en Weesp? Dan betaalt u slechts €0,24 per km. Wilt u een lift huren op een locatie daarbuiten? Dat kan ook! Wij rekenen dan €0,80 per km.

Geen onverwachte kosten, maar een duidelijke offerte vooraf. U kunt deze vrijblijvende offerte gemakkelijk opvragen via het aanvraagformulier aan de linkerkant van de website. 

Overzicht actuele tarieven

Wat is de draagkracht van een verhuislift?

Onze verhuisliften van Huurverhuislift.nl bieden een indrukwekkende draagkracht van tot wel 400KG, waardoor ze de ideale keuze zijn voor vrijwel elke verhuizing. Of het nu gaat om grote meubelstukken, huishoudelijke apparaten of verhuisdozen, onze verhuisliften kunnen de klus klaren, zolang de items door het raam of balkon passen.

De flexibiliteit en kracht van onze verhuisliften betekenen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe u uw zwaarste bezittingen naar uw nieuwe woning gaat verplaatsen. Met onze service kunt u erop vertrouwen dat vrijwel alles wat door het raam of op het balkon past, veilig en efficiënt naar elke gewenste verdieping kan worden getild. Dit elimineert niet alleen de fysieke inspanning en tijd die nodig zijn voor het dragen van zware items via trappen, maar minimaliseert ook het risico op schade aan uw spullen of aan het trappenhuis.

Wat zijn de afmetingen van een verhuislift?

Hieronder vind u de specificaties van onze vershuisliften:

Lengte: 6 meter
Breedte: 2,80 meter (met uitgeklapte spiegels)
Doorrijhoogte: 2,80 meter

Afmetingen plateau/bak (draaibaar):
Uitgeklapt: 270 x 180 centimeter
Bak: 150 x 90 centimeter

Masthoogte: maximaal 30 meter
Massa ledig voertuig: 3500 kilo

Klik hier om een afbeelding van de specificaties te bekijken. 

Hoe hoog kan een verhuislift komen?

De verhuisliften die wij verhuren kunnen allemaal liften t/m 30 meter hoogte, dit is ongeveer 10 verdiepingen hoog. Het is wel belangrijk dat de verhuislift op deze hoogte zo dicht mogelijk tegen het pand staat.

Is het mogelijk om een verhuislift zelf te bedienen?

Wij verhuren enkel verhuisliften met een meewerkende operator/ervaren verhuizer zodat u nooit zelf een verhuislift hoeft te bedienen.

Bij het plannen van uw verhuizing is het cruciaal om niet alleen te denken aan het transport van uw bezittingen, maar ook aan de veiligheid en efficiëntie van dit proces. Daarom bieden wij bij onze verhuisliftverhuur een ongeëvenaarde service die verder gaat dan alleen het leveren van de lift. Wij begrijpen dat het bedienen van een verhuislift specialistische kennis vereist, daarom zorgen wij ervoor dat elke verhuislift vergezeld wordt door een meewerkende operator – een ervaren verhuizer die expert is in het veilig en effectief werken op grote hoogte. 

Met een professionele vakman aan uw zijde, die bekend is met alle ins en outs van het werken met een verhuislift, garanderen we niet alleen de veiligheid van uw waardevolle bezittingen maar ook een soepel en veilig verloop van uw verhuizing.

Kan ik als bedrijf ook een verhuislift bij jullie huren?

Bij Huurverhuislift.nl begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om te liften objecten (zoals meubels) en leveringen. Daarom bieden we een flexibele en betrouwbare verhuisliftservices op locatie, aangepast aan de specifieke eisen van uw onderneming. Wij hebben veel ervaring met het werken voor bedrijven, groot en klein, zoals meubeltransporteurs, keukenbedrijven, bouwbedrijven, transportbedrijven en stylingbureaus. 

Wanneer u het formulier zakelijke offerte invult ontvangt u spoedig een gepaste offerte voor een verhuislift, afgestemd op uw zakelijke vereisten. Met de mogelijkheid om op factuur te werken, vereenvoudigen we het administratieve proces. U kunt direct na goedkeuring van uw eerste aanvraag bij ons op factuur werken. 

De betrouwbaarheid van onze verhuisliftservice wordt ondersteund door onze punctualiteit; wij zorgen ervoor dat onze verhuisliften in principe altijd op tijd zijn, zodat uw team niet onnodig hoeft te wachten op een verhuislift. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons uitgebreide wagenpark aan verhuisliften en een flexibel inzetbaar team. Ook voor spoedopdrachten of last-minute verzoeken staan wij klaar om uw bedrijf te ondersteunen.

Kies voor Huurverhuislift.nl en ervaar een soepele, efficiënte en betrouwbare verhuisliftservice die speciaal is ontworpen om aan de logistieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Met ons aan uw zijde wordt elke verhuizing of levering een naadloos en stressvrij proces.

Hoe kan ik het beste een verhuislift huren?

Onze verhuislift is per uur te huur en u krijgt er een vakkundige meewerkend verhuizer bij. De verhuislift kan worden aangevraagd via onze website (formulier links op de website), terugbelverzoek (rode knop op de homepage) of telefonisch tijdens kantooruren via:
088 6185300.

Heeft u met spoed of last-minute een verhuislift nodig, neem dan direct telefonisch contact met ons op via: 088 6185300.

Wat zijn de contactgegevens van Huurverhuislift.nl?

Het hoofdkantoor van Huurverhuislift.nl is gevestigd op de Abberdaan 192, 1046 AB in Amsterdam. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via ons algemene nummer:
088-6185300.

Daarnaast kunt u per e-mail contact met ons opnemen via: info@huurverhuislift.nl Op werkdagen beantwoorden wij uw mail direct.

Hier vind u de contactgegevens van al onze filialen. Alle aanvragen gaan via het algemene nummer: 088-6185300.