Een verhuislift huren in Amsterdam voor 1 uur? Voordelig en snel geregeld!

Er zijn tal van situaties waarin het huren van een goede en goed betaalbare bemande verhuislift voor 1 uur in Amsterdam ideaal is. Tijdens een verhuizing in Amsterdam kunt u erachter komen dat u deze klus toch een beetje onderschat heeft. De meeste spullen gaan probleemloos via de trap naar boven, maar nu blijkt dat uw fauteuil en de koelvriesinstallatie beiden net wat te groot zijn om naar boven te kunnen tillen. Een voorbeeld van momenten waarop u een verhuishulp in de vorm van en bemande traplift kunt gebruiken, is wanneer u witgoed heeft gekocht dat een aantal verdiepingen omhoog gebracht moet worden. Denk aan een grote wasmachine die op vijf hoog een flat in moet, of een diepvrieskist die in een grachtenpand de trap opgesjouwd moet worden om op zijn plek te komen. Onze verhuisliften in Amsterdam, die u al vanaf één uur kunt huren voor dit soort projecten, helpen u dan uit de nood. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder.

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuislift 1 uur of langer huren in Amsterdam inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuislift via ons telefoon nummer 020-6185328. Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een verhuislift huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer is € 98,-. Dit is inclusief BTW, brandstof en onze uitstekende service.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval, etc., etc.

Voordelen professionele verhuislift in Amsterdam huren (voor 1 uur of langer)


  • Milieuvriendelijke verhuisliften
  • Last minute service
  • Prijs inclusief ervaren verhuizer
  • Tot de 10e verdieping
  • Huren al vanaf slechts 1 uur
  • Pin automaat aanwezig
  • Makkelijk, voordelig en snel!
  • Kwaliteit, rust en veiligheid

Hoe werkt een verhuislift huren voor 1 uur in Amsterdam?


Via ons online aanvraagformulier of telefonisch kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een verhuislift huren voor één uur, vier of acht uur? En met of zonder verhuizer? Dan is dit al mogelijk vanaf 89 euro per verhuislift inclusief een operator die u helpt om de machine (goed) te bedienen. Bij ons kunt u rekenen op verhuisliften die milieuvriendelijk werken en een hoge draagkracht hebben. Onze verhuisliften zijn in staat om voorwerpen tot een gewicht van 400 kilogram veilig op te tillen. De maximale hoogte die onze liften bereiken, is 30 meter. Omgerekend naar verdiepingen in flats is dit de 10e verdieping. Wat ons van andere aanbieders onderscheidt, is het feit dat wij een last minute service bieden die u altijd kunt benaderen als u onverwacht of op korte termijn de beschikking nodig heeft over één of meer verhuisliften. Ten slotte kunt u bij ons rekenen op een hoog serviceniveau. Zo kunt u bij ons een of meer extra verhuizers inschakelen die u helpen bij het vervoer van uw huisraad. Of een vrachtwagen met een grote laadklep inhuren om zo uw spullen veilig en vlot door Amsterdam te vervoeren. Ten slotte geldt bij ons: no cure, no pay. U betaalt alleen voor de diensten die geleverd worden. En dat altijd voor een prijs die vastligt en van tevoren duidelijk is. Zo komt u niet voor een onverwachte hoge rekening te staan. En dat is fijn, want verhuizen is al tijdrovend en duur genoeg!

Kortom alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften (t/m 400 kilo en 30 meter hoog, 10e verdieping)