Wasmachine lift huren

U kunt bij een verhuisklus via Huurverhuislift.nl een wasmachine lift huren om uw verticale transportwerkzaamheden een stuk te verlichten. De expert van Huurverhuislift.nl zorgt ervoor dat de wasmachine lift op tijd bij u op locatie is om het zware werk te verlichten. En hij zal de wasmachine samen met u op de juiste plek zetten. 

Wilt u een wasmachine lift huren? Dan hebt u in Huurverhuislift een prima partner gevonden. Wij hebben vaste én lage tarieven met een uitstekende service. U kunt bij ons een wasmachine lift huren, inclusief een vakkundig en meewerkend verhuizer die de wasmachine lift bedient en u assisteert bij de werkzaamheden op hoogte. 

Bekijk ontze mooie reviews op Trustpilot.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Een wasmachine lift huren bespaart u kopzorgen


Een wasmachine lift huren bespaart u het gesleep met een zware wasmachine door het trappenhuis en voorkomt beschadigde muren in uw woning.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor particulieren of bedrijven.

Of neem contact met ons op via:
+31(0)88-6185300 of info@huurverhuislift.nl.

Voordelen van het huren van een professionele wasmachine lift:


 • Minimale inhuur van 1 uur
 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Inhuur extra verhuizer mogelijk
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Standaard hoogtebereik: 27 m. Verhuislift van 30 m. op aanvraag
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Goed planningsteam
 • Last-minute opdrachten mogelijk
 • Ook in het weekend
 • Pinnen mogelijk
 • Vergunningaanvraag (alleen A'dam)
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Last-minute uw wasmachine lift huren?


Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat uw wasmachine omhoog takelen niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze last-minute opdrachten doen wij graag.
Neem voor spoed en last-minute contact op met:
+31(0)88-6185300.

De wasmachine lift en service van Huurverhuislift.nl


Bij ons is een wasmachine lift huren eenvoudig. Dat doen we in de regel inclusief vakman, die de verhuislift bestuurt en u kan ondersteunen bij de klus. De wasmachine lift wordt voorgereden, opgezet en bediend door een vakkundig verhuizer. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt. Al onze wasmachine liften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk om veilig te kunnen werken. Onze wasmachine liften zijn tevens voorzien van een vaste vergunning. We kunnen ook een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) voor het blokkeren van de straat voor u aanvragen (alleen in Amsterdam). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: +31(0)88–6185300 of info@huurverhuislift.nl.

Sinds 1989


Huurverhuislift is een degelijke partner als u een wasmachine lift wilt huren. En dat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken al sinds 1989 in de verhuisbracnhe en hebben veel ervaring met het liften van wasmachines en ander witgoed. Wanneer u Huurverhuislift inzet voor uw liftklussen, dan kunt u rekenen op snelle en flexibele dienstverlening tegen schappelijke tarieven.

Betrouwbaar


Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al uw te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van wasmachine liften. Bij ons huurt u altijd een bemande wasmachine lift. Het grote voordeel van een bemande wasmachine lift huren is dat u geholpen wordt door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw wasmachine. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt, zodat u er niet alleen voor staat met de werkzaamheden op hoogte. 

Wasmachine lift huren


Hieronder nog eens de belangrijkste voordelen van het huren van een wasmachine lift bij Huurverhuislift.nl opgesomd:

 • Als u een wasmachine lift huurt, is dit inclusief vakkundig en meewerkend verhuizer die de lift bedient en u assisteert bij de werkzaamheden op hoogte.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau met een draagkracht tot wel 400 kg.
 • De wasmachine liften die wij verhuren komen tot 27 meter hoog (wasmachine lift van 30 meter op aanvraag).
 • Onze krachtige wasmachine liften zijn van het betrouwbare merk Böcker.
 • Voor spoed en last-minute klussen kunt u ook bij ons terecht.

Contact


Huurverhuislift staat voor u klaar om uw wasmachine op een veilige en snelle manier verticaal te transporteren. Neemt u voor meer informatie contact met ons via
+31(0)88–6185300 of via de mail: info@huurverhuislift.nl. We helpen u graag.

Volgt u ons al op Instagram en Facebook?