Wasmachine lift huren

U kunt bij een verhuisklus via Huurverhuislift.nl een wasmachine lift huren om uw transportwerkzaamheden een stuk te verlichten. De experts van Huurverhuislift zorgen ervoor dat de wasmachine lift op tijd bij u op locatie is om u het onmenselijke beulswerk te besparen.

Wilt u een wasmachine lift huren? Dan hebt u in Huurverhuislift een prima partner gevonden. Wij hebben vaste én lage tarieven met een uitstekende service. U kunt bij ons een wasmachine lift huren inclusief een vakkundige en enthousiaste verhuizer / liftoperator die u meehelpt met het laden en / of lossen van uw goederen.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Een wasmachine lift huren bespaart u kopzorgen


Een wasmachine lift huren bespaart u het gesleep met een zware wasmachine door het trappenhuis, voorkomt beschadigde muren in uw woning en oeverloos en sfeerverpestend gekibbel over dat ie toch net niet door het trapgat paste. Al deze kopzorgen kunt u zich besparen door het huren van een wasmachine lift. U kunt bij ons een ladderlift erg goedkoop huren om uw wasmachine naar boven te verhuizen.

Voordelen lift huren


 • Scherpe tarieven
 • Incl. vakkundig liftoperator
 • Snelle op- en afbouw (5 min)
 • Belastbaar tot wel 400 kg
 • Tot wel 30 meter hoog

Last minute uw wasmachine lift huren?


Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat uw wasmachine omhoog takelen niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Wasmachine lift huren


Als u aan een wasmachine lift huren de voorkeur geeft, profiteert u van onze unieke voordelen:

 • Als u een wasmachine lift huurt, is dit inclusief een vakkundige verhuizer / liftoperator die meehelpt met het laden en/of lossen van uw goederen
 • Al onze prijzen zijn inclusief btw
 • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau dat belastbaar is tot wel 400kg
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot 30 meter hoog
 • Wij hebben krachtige Böckerverhuisliften paraat staan
 • Voor spoed en last-minute klussen kunt u bij ons terecht
 • Wij rekenen geen voorrijkosten in Amsterdam, Veenendaal, Venlo en Den Haag

Degelijk


Huurverhuislift is een degelijke partner als u aan een wasmachine lift huren de voorkeur geeft. En dat voor zowel de particulier als voor bedrijven in Amsterdam en omgeving. Wij verkopen geen nee en kijken altijd naar een geschikte wasmachine lift die past bij uw vraag en situatie. Wanneer u Huurverhuislift inzet voor uw liftklussen, dan kunt u rekenen op snelle en flexibele dienstverlening tegen een schappelijk tarief.

Een wasmachine lift huren is eenvoudig


Bij ons is een wasmachine lift huren eenvoudig. Dat doen we in de regel inclusief vakman, die de verhuislift bestuurt en u kan ondersteunen bij de verhuizing. De wasmachine lift wordt voorgereden, opgezet en bediend door een vakman. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt. Al onze wasmachine liften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk om veilig te kunnen werken. Onze wasmachine liften zijn voorzien van een vaste vergunning (alleen in Amsterdam). We kunnen ook een tijdelijke TVM voor het blokkeren van de straat aanvragen (indien noodzakelijk). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl.

Betrouwbaar


Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van een wasmachine lift. Bij ons is een wasmachine lift huren een heel voordelige aangelegenheid, aangezien u een bemande verhuislift tot uw beschikking krijgt. Het grote voordeel van een bemande lift huren is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw wasmachine. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt.

Wij helpen u graag


Huurverhuislift heeft een ruim aanbod aan wasmachine liften en biedt daarom op al uw vragen snel een oplossing. Een wasmachine lift huren blijkt vaak nog voordelig ook. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw wasmachine op een veilige en snelle manier van de ene naar de andere plek krijgen. Neemt u voor meer informatie contact met ons via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl. We helpen u graag.

Volgt u ons al op Instagram en Facebook?