Opbouwverhuisliften van Huurverhuislift.nl

Ideaal voor krappe ruimtes!

Heeft u een verhuislift nodig maar kan er geen autoverhuislift bij uw huis komen door bijvoorbeeld een boom of een diepe tuin? Dan biedt Huurverhuislift.nl de zogeheten opbouw- of tuinverhuislift aan. Deze kan zowel in de voor- en achtertuin als binnenshuis worden ingezet en kan een maximaal gewicht van 150 kg liften. De opbouwverhuislift komt tot een hoogte van 13 meter.

Onze opbouwverhuislift wordt doorgaans door 2 van onze medewerkers voor u opgebouwd en weer afgebroken na afloop van de werkzaamheden. Wanneer de lift 1 hoog wordt toegepast wordt deze over het algemeen door 1 medewerker voor u opgebouwd en opgeruimd. U kunt na afloop betalen via onze mobiele pin.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier

Een passend advies

Bij elk project waar u een lift voor wilt huren kunnen wij met u meekijken op Google Maps wat voor u de beste oplossing is: een verhuislift (op een wagen) of een opbouwlift (zonder wagen). Aan de hand hiervan kunnen wij u de beste oplossing aanbieden. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd en aan vele projecten van verschillende opdrachtgevers onze bijdrage mogen leveren. Graag bieden wij ook u de zekerheid van een passend advies. 

Over ons

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al uw te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van normale verhuisliften en opbouwverhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande (opbouw)verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.