Verhuislift huren Dokkum

Woont u in Dokkum en wilt u een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Huurverhuislift.nl. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften, ook wel meubelliften of ladderliften genoemd.

Bij ons huurt u standaard een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren, vakkundige en meewerkende verhuizer.

Tijdens het liften van de objecten met de verhuislift in Dokkum zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt. Bij ons staat u er nooit alleen voor met de werkzaamheden op hoogte.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Contact


Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuislift huren in Dokkum, inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte voor particulieren of bedrijven. Wij hebben vaste tarieven voor het huren van een verhuislift, met onze uitstekende service er gratis bijgeleverd. 

U kunt ons ook direct bellen op telefoonnummer: 
+31(0)88-6185300.

De voordelen van onze verhuisliftservice in Dokkum:


 • Al in te huren vanaf 1 uur
 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Standaard hoogtebereik: 27 m. Verhuislift van 30 m. op aanvraag
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Goed planningsteam
 • Ook in het weekend
 • Pinnen mogelijk
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Particulier of zakelijk een verhuislift huren


Als particulier nemen wij u al uw zorgen omtrent de verhuisliftopdracht uit handen. Ondersteund door echte professionals met kennis van zaken en liefde voor het vak is het veel prettiger verhuizen. U kunt dit ook teruglezen in onze uitstekende reviews. Vul nu het particuliere aanvraagformulier in voor een vrijblijvende particuliere offerte

Als ondernemer is efficiëntie en tijd belangrijk. Wanneer u voor een zakelijke verhuizing staat biedt onze verhuislift de perfecte uitkomst. Huurverhuislift.nl werkt op vaste basis voor diverse zakelijke klanten in heel Nederland. Wij bieden u graag een voorstel op maat voor uw onderneming. Vul nu het zakelijke aanvraagformulier in voor een vrijblijvende zakelijke offerte.

Huurverhuislift.nl in Dokkum


Onze verhuislift in Dokkum en omgeving is zowel voor de zakelijke als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Dokkum? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • Al onze verhuisliften worden bemand door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Al onze ervaren verhuizers beschikken over een VCA- en verhuisliftcertificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u ook zeker dat uw eigendommen door hun professionaliteit in goede handen zijn. Onze verhuizers bedienen de verhuislift en steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de werkzaamheden op hoogte. 
 • Na afloop van de verhuisliftopdracht kunt u bij ons pinnen of contant betalen.
 • Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om per factuur te betalen. Vul het
  zakelijke formulier in en u kunt na goedkeuring direct bij ons op factuur werken. 
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk, zij zijn voorzien van een Euro-6 motor. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.

Heeft u vragen? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op via: info@huurverhuislift.nl of 
+31(0)88-6185300.