Professionele verhuislift huren in Nijmegen en regio

Een professionele verhuislift huurt u in Nijmegen makkelijk, voordelig en snel bij Huurverhuislift.nl. In de bruisende stad Nijmegen wordt verhuizen hiermee makkelijker dan ooit! Bij ons huurt u altijd een bemande verhuislift, wat betekent dat u voorzien bent van een meewerkend vakkundig verhuizer die de lift bedient en u assisteert bij de werkzaamheden op hoogte. 

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland. De rijke historie en oude gebouwen zorgen ervoor dat veel mensen naar deze stad aan de Waal toe trekken. Maar verhuizen in Nijmegen kan soms lastig zijn, omdat de trappenhuizen van de oude huizen smal zijn en er meestal geen binnenlift aanwezig is. Een bemande verhuislift biedt dan dé uitkomst om uw geliefde meubels naar de juiste verdieping van uw woning te transporteren.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Contact, ook voor last- minute


Een echte ervaren vakman aan uw zijde die bekend is met alle in- en outs van het liften met een verhuislift. Onze gekwalificeerde verhuisliftspecialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuisliftopdracht in Nijmegen en omstreken.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor particulieren of bedrijven

Onze verhuislift kan ook last-minute besteld worden en binnen 5 minuten opgebouwd zijn om uw opdracht uit te voeren. Heeft u met spoed een verhuislift in Nijmegen nodig?
Bel dan direct: +31(0)88-6185300.

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Nijmegen te huren:


 • Minimale inhuur van 1 uur
 • Incl. meewerkend vakkundig verhuizer
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Standaard hoogtebereik: 27 m. Verhuislift van 30 m. op aanvraag
 • Draagkracht tot wel 400 kg
 • Goed planningsteam
 • Last-minute opdrachten mogelijk
 • Ook in het weekend
 • Pinnen mogelijk
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift huren:


Complete verhuizing Laminaat
Een of meerdere meubelstukken Tapijt
Meubels voor op het dakterras Tegels
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Witgoed Bouwafval, etc.


Kortom, a
lles wat door het raam of balkon past kunnen wij met onze verhuislift liften.
Onze krachtige verhuisliften van Böcker hebben een draagkracht van 400 kg en komen tot 27 meter hoogte. Op aanvraag hebben wij ook een verhuislift die tot 30 meter hoogte komt.

Huurverhuislift.nl Nijmegen


Onze verhuislift in Nijmegen en omgeving is zowel voor de zakelijke als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Nijmegen? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • Al onze verhuisliften worden bemand door een vakkundig en meewerkend verhuizer. Al onze ervaren verhuizers beschikken over een VCA- en verhuisliftcertificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u zeker dat uw eigendommen door hun professionaliteit in goede handen zijn. Onze verhuizers bedienen de verhuislift en steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de werkzaamheden op hoogte. 
 • Na afloop van de verhuisliftopdracht kunt u bij ons pinnen of contant betalen.
 • Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om per factuur te betalen. Vul het
  zakelijke formulier in en u kunt na goedkeuring direct bij ons op factuur werken. 
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk, zij zijn voorzien van een Euro-6 motor. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.

Heeft u vragen? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op via: info@huurverhuislift.nl of 
+31(0)88-6185300.