Meubellift

Een meubellift, ook wel verhuislift of ladderlift genoemd, treft u eenvoudig, snel en voordelig aan bij Huurverhuislift.nl. Wanneer u bij ons een meubellift komt huren, krijgt u meer dan een meubellift. Onze lift wordt altijd bemand door een ervaren meubelliftoperator, die u volledig bijstaat bij al uw werkzaamheden.

Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw te verhuizen of verplaatsen objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Een meubellift inzetten is slim

Een meubellift inzetten is een slimme manier om uw meubilair goedkoop naar boven te liften bij een verhuizing of als u een nieuw meubelstuk of andere kostbare, grote aankopen hebt gedaan. Een meubellift kan met gemak grote en zware meubelstukken en andere objecten naar boven vervoeren. Een meubellift is bij uitstek geschikt om die zware hoekbank, die helaas niet uit elkaar kan, te vervoeren. Zelf zo’n zwaar object door uw trappenhuis tillen levert u waarschijnlijk rugpijn en stress op. Bespaar uzelf deze klachten en verhuis de bank gemakkelijk door het raam met onze meubellift. Al het werk wordt door de meubellift gedaan en onze meubelliftoperator achter de meubellift helpt u meteen een handje. 

Hoe werkt een meubellift precies?

Na het plaatsen van de meubellift voor de gevel van uw woning is de lift gereed om uw spullen verticaal te verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat we de meubellift op een vlakke ondergrond kunnen opstellen. Het is best ingewikkeld om een lift zelf te bedienen. Daarom sturen wij altijd een ervaren meubelliftoperator mee voor het bedienen van de lift. Hiermee zorgen we voor een veilige bediening van de meubellift op grote hoogte. We willen schade natuurlijk voorkomen.

Wanneer is een meubellift met operator handig?

U kunt een meubellift inzetten in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u net een nieuw meubelstuk hebt aangeschaft en het meubelstuk te groot of te zwaar is om zelf de trap op te tillen. U huurt dan eenvoudig een meubellift om het zware werk voor u op te knappen. Ook als u verhuist naar een woning zonder lift is de meubellift een super praktisch idee. U hoeft dan niet alle trappen in het trappenhuis op en neer met uw spullen. Onze operator bedient de meubellift. 

Op het laatste moment uw meubellift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing zonder meubellift onmogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden voor een lift. Deze zogenaamde last-minute- of spoedklussen doen wij graag. We staan snel voor u klaar. Klik hier voor meer informatie over onze last-minute en spoedservice.

Uitstekende reviews op Trustpilot