Ladderlift

Een ladderlift treft u eenvoudig, snel en voordelig aan bij Huurverhuislift.nl. Wanneer u bij ons een ladderlift komt huren, krijgt u meer dan een ladderlift. Onze lift wordt altijd bemand door een ervaren verhuizer, die u volledig bijstaat bij al uw werkzaamheden.

Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw te verhuizen of verplaatsen objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Een ladderlift inzetten is slim

Een ladderlift inzetten is een slimme manier om uw meubilair goedkoop naar boven te liften bij een verhuizing of als u een nieuw meubelstuk of andere kostbare, grote aankopen hebt gedaan. Een ladderlift kan met gemak grote en zware meubelstukken en andere objecten naar boven vervoeren. Een ladderlift is bij uitstek geschikt om die zware hoekbank, die helaas niet uit elkaar kan, te vervoeren. Zelf zo’n zwaar object door uw trappenhuis tillen levert u waarschijnlijk rugpijn en stress op. Bespaar uzelf deze klachten en verhuis de bank gemakkelijk door het raam met onze ladderlift. Al het werk wordt door de ladderlift gedaan en onze bestuurder achter de ladderlift helpt u meteen een handje. Als de lift eenmaal geïnstalleerd is, kunt u net zo goed de hele inboedel ermee verhuizen. Dat scheelt aanzienlijk aan tijd bij het inladen van uw inboedel.

Een ladderlift: de verschillende types

Een ladderlift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook liften die op een busje of een kleine vrachtwagen staan. De ladder bevindt zich dan op de plaats waar normaal de laadruimte gevestigd zit. Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer om uw spullen op te vervoeren. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo transporteren we de spullen bij het oude huis naar beneden en bij de nieuwe woning naar boven.

Hoe werkt een ladderlift precies?

Na het plaatsen van de ladderlift voor de gevel van uw woning is de lift gereed om uw spullen te verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat we de lift op een vlakke ondergrond kunnen opstellen. Het is best ingewikkeld om een lift zelf te bedienen. Daarom sturen wij altijd een ervaren operator mee voor het bedienen van de lift. Hiermee zorgen we voor een veilige bediening van de ladderlift. We willen schade en letsel natuurlijk voorkomen.

Wanneer is een ladderlift met chauffeur handig?

U kunt een ladderlift inzetten in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u net een nieuw meubelstuk hebt aangeschaft en het meubelstuk te groot of te zwaar is om zelf de trap op te tillen. U huurt dan eenvoudig een ladderlift om het zware werk voor u op te knappen. Ook als u verhuist naar een woning zonder lift is de ladderlift een super praktisch idee. U hoeft dan niet alle trappen in het trappenhuis op en neer met uw spullen. Andere grote en lastige voorwerpen om te verhuizen zijn de welbekende piano’s en vleugels. Met behulp van een ladderlift kunt u deze echter in alle veiligheid en met gemak verhuizen. Onze operator bedient de ladderlift. U hoeft alleen nog maar uw eigen persoonlijke eigendommen in te pakken.

Op het laatste moment uw ladderlift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing zonder ladderlift of verhuislift onmogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden voor een lift. Deze zogenaamde ‘last minute’ klussen doen wij graag. We staan snel voor u klaar.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier