Verhuisladder huren

Wilt u voor een komend transport of een aanstaande verhuizing een verhuisladder huren? Dan heeft Huurverhuislift.nl een aantal interessante opties voor u. En de inzet van een verhuislift is snel en eenvoudig te regelen. Een verhuisladder huren via Huurverhuislift is een kwestie van een telefoontje naar 020-6185328.

Onze verhuisladders zijn compact, wij zijn in staat om nagenoeg overal te komen. Voor krappe ruimtes hebben wij ook ladderliften tegen verrassend scherpe tarieven waar we u graag mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn om uw spullen zo veilig mogelijk te laden en/of te lossen. Denk hierbij aan: gereedschap en folie om uw meubels in te pakken, spanbanden, dekens, gereedschap. De juiste verhuisladder huren bij Huurverhuislift.nl is bijna net zo eenvoudig als een pak suiker kopen.

Verschillende types

Onze specialisten bekijken per verhuizing welk type verhuislift nodig is als een verhuisladder huren voor u het meest gunstig is. Wij beschikken over verschillende typen verhuisliften en kunnen u daarom bij vrijwel elke situatie van dienst zijn. Een verhuislift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Er zijn echter ook verhuisliften die op een busje of kleine vrachtwagen staan. U kunt bij ons een  verhuislift huren en inzetten voor verschillende hoogtes. Zo hebben wij verhuisliften van 18, 24 en 28 meter. Het laadvermogen van een ‘grote’ verhuislift op een wagen heeft een laadvermogen van maximaal 300 kilo. Het laadvermogen van een lift op aanhanger is max 200 kg en het laadvermogen van een opbouwlift bedraagt max 150 kg.

Vakman voor de bediening

Om er zeker van te zijn dat uw verhuizing veilig verloopt en om schade te voorkomen, sturen wij altijd een vakman mee die de verhuisladder bedient. Onze operator zal op de dag van verhuizing samen met u kijken naar de juiste plek om de lift te installeren. Het is belangrijk dat we de verhuisladder op een vlakke ondergrond kunnen opstellen.

Verhuisladder huren

Hebt u een verhuisladder nodig, maar kan er geen autoverhuislift bij uw huis komen door bijvoorbeeld een boom of een diepe tuin? Huurverhuislift.nl biedt u daarvoor een oplossing om een verhuislift huren eenvoudig bereikbaar te maken. Dat is een speciale verhuislift. Deze kan zowel in de voor- als achtertuin en binnenshuis ingezet worden en kan een gewicht van maximaal 150 kilo dragen.

Waarom zou u een verhuisladder huren bij Huurverhuislift.nl Amsterdam?

 • De beste prijzen en de beste service van Amsterdam
 • Milieuvriendelijke verhuisliften
 • Last minute service inclusief ervaren verhuizer
 • Tot de tiende verdieping
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pinautomaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuisladder huren is voor zowel de zakelijke als particuliere klanten al mogelijk vanaf één uur. Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift, gewoon duidelijke prijsafspraken. Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuisladder te huren? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • U krijgt een ervaren operator mee
 • Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk
 • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen

Contact

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een efficiënte verhuislift huren in Amsterdam inclusief een ervaren verhuizer? Neemt u dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuislift via ons telefoonnummer: 020-6185328. Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuisladder met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een verhuisladder huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer, kan al vanaf € 89,- per uur. Dit is inclusief btw, brandstof en onze uitstekende service.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?