Verhuisladder

Een verhuisladder treft u eenvoudig, snel en voordelig aan bij Huurverhuislift.nl. Wanneer u bij ons een ladderlift komt huren, krijgt u meer dan alleen een hulpstuk. Onze lift wordt altijd bemand door een ervaren verhuizer, die u volledig bijstaat bij al uw werkzaamheden.

Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw te verhuizen of verplaatsen objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Een verhuisladder inzetten is slim
Een verhuisladder inzetten is een slimme manier om uw meubilair goedkoop naar boven te liften bij een verhuizing of als u een nieuw meubelstuk of andere kostbare, grote aankopen hebt gedaan. Een ladderlift kan met gemak grote en zware meubelstukken en andere objecten naar boven vervoeren. Een verhuislift is bij uitstek geschikt om die zware hoekbank, die helaas niet uit elkaar kan, te vervoeren. Zelf zo’n zwaar object door uw trappenhuis tillen levert u waarschijnlijk rugpijn en stress op. Bespaar uzelf deze klachten en verhuis de bank gemakkelijk door het raam met onze verhuisladder. Al het werk wordt door de verhuislift gedaan en onze bestuurder achter de verhuisladder helpt u meteen een handje. Als de lift eenmaal geïnstalleerd is, kunt u net zo goed de hele inboedel ermee verhuizen. Dat scheelt aanzienlijk aan tijd bij het inladen van uw inboedel.

Een verhuisladder: de verschillende types
Een verhuisladder bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook liften die op een busje of een kleine vrachtwagen staan. De ladder bevindt zich dan op de plaats waar normaal de laadruimte gevestigd zit. Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer om uw spullen op te vervoeren. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo transporteren we de spullen bij het oude huis naar beneden en bij de nieuwe woning naar boven.

Hoe werkt een verhuisladder precies?
Na het plaatsen van de verhuisladder voor de gevel van uw woning is de lift gereed om uw spullen te verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat we de lift op een vlakke ondergrond kunnen opstellen. Het is best ingewikkeld om een lift zelf te bedienen. Daarom sturen wij altijd een ervaren operator mee voor het bedienen van de lift. Hiermee zorgen we voor een veilige bediening van de verhuisladder. We willen schade en letsel natuurlijk voorkomen. Bekijk alle Veelgestelde vragen.

Wanneer is een verhuisladder met chauffeur handig?
U kunt een verhuisladder inzetten in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u net een nieuw meubelstuk hebt aangeschaft en het meubelstuk te groot of te zwaar is om zelf de trap op te tillen. U huurt dan eenvoudig een verhuislift om het zware werk voor u op te knappen. Ook als u verhuist naar een woning zonder lift is de verhuisladder een super praktisch idee. U hoeft dan niet alle trappen in het trappenhuis op en neer met uw spullen. Andere grote en lastige voorwerpen om te verhuizen zijn de welbekende piano’s en vleugels. Met behulp van een verhuisladder kunt u deze echter in alle veiligheid en met gemak verhuizen. Onze operator bedient de verhuisladder. U hoeft alleen nog maar uw eigen persoonlijke eigendommen in te pakken.

Op het laatste moment uw verhuisladder huren?
Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing zonder verhuisladder of verhuislift onmogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden voor een lift. Deze zogenaamde ‘last minute’ klussen doen wij graag. We staan snel voor u klaar.

Contact
Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuisladder huren in Amsterdam inclusief een ervaren verhuizer? Neemt u dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuislift via ons telefoonnummer: 020-6185328. Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een verhuisladder huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer kan al vanaf € 89,- per uur. Dit is inclusief btw, brandstof en onze uitstekende service.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?