Bedrijfsmatige verhuizing?

Gaat uw bedrijf verhuizen en heeft u hier een verhuislift voor nodig? Huurverhuislift.nl biedt uitkomst bij uw bedrijfsmatige verhuizing. In de loop der jaren hebben wij al tal van bedrijven geholpen met de inzet van een verhuislift. 

Bemande verhuislift
Al onze verhuisliften zijn standaard bemand met een ervaren, meedenkende en meewerkende verhuizer zodat uw meubels bij ons in veilige handen zijn.

Flexibel
Huurverhuislift.nl is uitgegroeid tot het grootste verhuisliftenverhuurbedrijf van Nederland. Met 4 vestigingen en 11 verhuisliften hebben wij de flexibiliteit om ook last minute opdrachten aan te nemen en succesvol uit te voeren. Zo realiseren wij in bijna alle gevallen de gemaakte tijdsplanning.

Vergunningsvrij
Onze auto verhuisliften zijn klein en behendig waardoor er vaak geen vereiste vergunning nodig is, zoals bijvoorbeeld voor een kraanwagen. De verhuizing van de inboedel van uw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig. 

Inboedel opslag
Het is ook mogelijk om uw bedrijfsmatige inboedel te laten bezorgen bij onze opslag en het te laten bezorgen op een datum en tijdstip wanneer het u het beste uitkomt. Wij werken ook in de avonduren. Wij beschikken over een beveiligde en verwarmde loods in Amsterdam en Veenendaal.