Wij zijn een voordelige en professionele verhuisservice Amsterdam

Mensen die in Amsterdam komen wonen, bijvoorbeeld in een herenhuis of een flat, of uit dit soort woningen vertrekken naar elders in de stad of daarbuiten, vinden het vaak lastig om te verhuizen. Zeker als u naar een huis vertrekt op hoogte - zoals een flatwoning - of naar een oudere woning met een smalle trapgang - zoals een grachtenpand - is het op de goede plek krijgen van de inboedel dikwijls lastig te regelen. Tijdens het verhuizen komt u hier vaak achter. Ineens zit u met dat grote bankstel in uw maag of met die enorme kast: hoe krijgt u die nu goed en intact omhoog? U ziet het: een verhuizing verloopt niet altijd vlekkeloos. Om het u een stuk gemakkelijker te maken, kunt u een verhuisbedrijf inschakelen die u helpt met het veilig verplaatsen van goederen naar hogere plekken. Een goede oplossing zijn onze bemande verhuisliften. Door te kiezen voor de huur van een bemande verhuislift mét een ervaren operator, kunt u voordelig en razendsnel spullen verhuizen naar 'lastige' woningen. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder. 

Huurverhuislift.nl verhuisservice Amsterdam


Onze verhuisliften zijn van opperste kwaliteit en hebben alle benodigde veiligheidscertificaten en keuringen ondergaan. Een van de unieke kenmerken van de soorten verhuisliften die wij gebruiken, is het feit dat ze volledig milieuvriendelijk gemaakt zijn en duurzaam in het gebruik. U kiest dus voor het milieu als u kiest voor het huren van een van onze verhuisliften. Een tweede pro is dat wij verhuisliften verhuren tegen zeer scherpe en concurrerende tarieven. Zo kunt u bij ons terecht voor een uitstekende verhuislift mét een verhuisexpert erbij die u assisteert en meehelpt. Wat u hiervoor betaalt? Inclusief voorrijkosten, een operator en btw betaal u slechts 89 euro. Dat is natuurlijk lekker goedkoop verhuizen, maar wel profiteren van de gemakken van een verhuishulp. Het derde pluspunt van onze liften voor verhuizingen is de kracht van de apparatuur. Onze machines zijn in staat tot 400 kilogram aan gewicht naar boven te vervoeren. De hoogte die hierbij mogelijk is, bedraagt 30 meter (ongeveer tien verdiepingen in een flatgebouw). Kortom: wij kunnen elke verhuizing voor u realiseren, voordeliger dan andere verhuisbedrijven. Want stel dat u een verhuisdienst inschakelt met enkele verhuizers die meehelpen met het vervoeren van de huisraad: dan bent u geen 89 euro kwijt, maar een veelvoud van dit bedrag. Ga gerust uit van een factor 15 tot 20 keer zo duur als u een verhuisbedrijf alles laat doen. Wie een bemande traplift huurt, redt zich ook wel zonder de complete service van een verhuisbedrijf.

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


  • Milieuvriendelijke verhuisliften
  • Last minute service
  • Incl. ervaren verhuizer
  • Tot de 10e verdieping
  • No Cure No Pay
  • Kwaliteit en leveringsgarantie
  • Pin automaat aanwezig
  • Makkelijk, voordelig en snel!

Trapliften Verhuisservice Amsterdam


Onze trapliften zijn ideaal om zware bankstellen, kasten, bedden, tafels, tapijt, zonnepanelen, bouwmaterialen en afval mee te verplaatsen. Ze zijn dus multifunctioneel inzetbaar en mede daarom meer dan populair. Heeft u plannen om direct een verhuislift te reserveren, neemt u dan contact met ons op. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch als u nog vragen heeft. De verhuisservice van Amsterdam heet Huurverhuislift.nl.