Verhuisbedrijf Amsterdam-Zuid

U verhuist binnenkort naar Amsterdam-Zuid? Dan is er veel te regelen. Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam-Zuid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag regelen wij de complete verhuizing voor u. We ontzorgen u, zodat u zo min mogelijk stress ervaart. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder.

Wilt u goed en goedkoop een verhuislift huren in Amsterdam-Zuid inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een goedkope verhuislift in Amsterdam via ons telefoonnummer: 020-6185328. Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd. Een verhuislift huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer is € 98,-. Dit is inclusief BTW, brandstof en onze uitstekende service.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

Gebruik een verhuislift bij uw verhuizing naar Amsterdam-Zuid


Het sjouwen van zware meubels is een van de lastigste aspecten van een verhuizing. Niet alleen het aantal kilo’s is hierbij bepalend, maar ook de vorm van een bepaalde kast of bank speelt een grote rol. Het lukt vaak nog wel om een zware wasmachine of een grote kast op de begane grond te verhuizen. Wilt u echter dat een zware droger, een aantal zonnepanelen of een prachtige kast naar de tweede verdieping of zelfs naar het dak wordt getransporteerd, dan wordt het al een ander verhaal. Vooral de trap is hierbij vaak vervelend. Hoe maken we de draai? Hoe zorgen we ervoor dat de spullen niet beschadigen? Als u naar Amsterdam-Zuid verhuist, zou het maar zo kunnen dat u niet een, maar meerdere trappen moet nemen. Een verhuislift is dan de ideale oplossing. Wij verhuren deze liften aan zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn de grootste verhuisliften verhuurder van Amsterdam.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


  • Milieuvriendelijke verhuisliften
  • Last minute service
  • Prijs inclusief ervaren verhuizer
  • Tot de 10e verdieping
  • Huren al vanaf slechts 1 uur
  • Pin automaat aanwezig
  • Makkelijk, voordelig en snel!
  • Kwaliteit, rust en veiligheid

Bemande verhuislift Amsterdam-Zuid


Neem contact op met Huurverhuislift en wij garanderen u dat uw waardevolle eigendommen veilig op de gewenste verdieping aankomen. Als u bij ons een moderne verhuislift huurt, is dit altijd inclusief een ervaren verhuizer. Wanneer staat de verhuizing naar Amsterdam-Zuid gepland? Bel of mail ons en we reserveren de lift meteen voor u. Het is niet nodig om hiervoor een vergunning aan te vragen. Natuurlijk is het handig om van te voren een meubellift bij ons te reserveren. Komt u er echter op een laat moment achter dat een bepaald meubelstuk niet op een goede manier omhoog te krijgen is? Ook last minute kunt u bij ons een lift huren. Binnen 5 minuten is de verhuislift door ons opgebouwd. U huurt de lift voor minimaal 1 uur. Het tarief dat wij rekenen is altijd inclusief een professionele verhuizer. Uiteraard ontvangt u van ons een kwaliteits- en leveringsgarantie. Betalen is bij ons tenslotte heel eenvoudig, want we hebben altijd een pin automaat bij ons. Bel of mail ons of reserveer via de website een meubellift. Wij staan graag voor u klaar. Zowel voor het transport van onder meer zonnepanelen, meubels voor op het dakterras en tapijten als voor de complete verhuizing. Op ons kunt u rekenen.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier