Een snel verhuisbedrijf in Amsterdam gezocht? Wij helpen ook op hoogte!

Verhuizen in of naar Amsterdam is in veel gevallen, zeker als het panden in het oude stadscentrum betreft of flats, een behoorlijke uitdaging. Want hoe krijg je al die spullen van boven naar beneden, of andersom: van beneden naar boven? Oude herenpanden hebben vaak smalle trapgangen waar lastig huisraad doorheen te krijgen is. Denk bijvoorbeeld aan grote kasten of bankstellen die naar benden moeten worden gesjouwd door een smalle trap of gang. Hetzelfde doen in een flatgebouw is natuurlijk minstens even lastig. Niemand heeft zin om telkens trap-op, trap-af te gaan om om de hele inboedel naar bijvoorbeeld de vijfde verdieping van een flat te tillen. In dit soort situaties is een snel verhuisbedrijf Amsterdam inschakelen, die jouw spullen per verhuislift op hoogte of omlaag kan brengen, een van de beste keuzes die je kunt maken. Bij ons ben je voor goede en sterke verhuisliften op de juiste plek. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan helpen wij u verder. 

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier
Aanvraagformulier Zakelijk
Klik hier

De voordelen van het snelste verhuisbedrijf van Amsterdam


Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod aan fraaie en sterke verhuisliften, die ervoor zorgen dat je snel en efficiënt kunt verhuizen zonder te veel moeite te doen. Maar hoe werken wij precies? En welke voordelen hebben onze huurverhuisliften zoal te bieden? In de eerste plaats zijn onze liften voor verhuizingen in Amsterdam enorm sterk. Ze kunnen voorwerpen, zoals witgoed of meubilair, tot wel 400 kilo tillen. Ten tweede zijn onze verhuisliften echte hoogwerkers. Ze bereiken ongeveer 10 verdiepingen, met een piekhoogte van ongeveer 30 meter. Dat is natuurlijk perfect als je in Amsterdam in een Bijlmerflat, hoog gebouw of een herenhuis met meerdere verdiepingen gaat wonen. Met onze snelle huurservice voor verhuisliften ben je ervan verzekerd dat al jouw spullen tijdig en voordelig op hun plek terechtkomen. Een tweede aantrekkelijk aspect van onze verhuisservice is dat wij een last minute service bieden, zodat je ook in noodgevallen een beroep op ons kunt doen. Mocht opeens blijken dat een robuuste bank of een bed toch niet naar boven te krijgen is, dan biedt onze verhuislift echt uitkomst. In de derde plaats hebben we bij de aankoop van onze verhuisliften rekenen gehouden met milieu en klimaat. Onze liften zijn milieuvriendelijk geproduceerd en energie-efficiënt. Ten slotte kunnen onze verhuisliften binnen slechts vijf minuten worden opgebouwd. Je kunt dus snel aan de slag.

Waarvoor kunt u de verhuislift o.a. huren:


  • Milieuvriendelijke verhuisliften
  • Last minute service
  • Prijs inclusief ervaren verhuizer
  • Tot de 10e verdieping
  • Huren al vanaf slechts 1 uur
  • Pin automaat aanwezig
  • Makkelijk, voordelig en snel!
  • Kwaliteit, rust en veiligheid

Hoe werkt het snelste verhuisbedrijf van Amsterdam?


Wanneer je voor een verhuizing in Amsterdam bij ons een verhuislift wilt huren, dan heb je enkele interessante garanties. Zo leveren wij verhuisliften inclusief een zeer ervaren verhuizer. Deze helpt bij de bediening, instrueert waar nodig en stelt zich proactief op om jouw verhuizing soepel, snel en fijn te laten verlopen. Verder hanteren we vaste en duidelijke prijzen. Onze verhuurlift mét meewerkende instructeur kost is al beschikbaar vanaf 98,- euro per uur. Neem snel contact met ons op om een verhuislift te reserveren. Wanneer je vragen wilt stellen, kun je natuurlijk onze klantenservice bellen of online hulp aanvragen.