Lift huren

Wilt u een lift huren? Dan hebt u in Huurverhuislift een prima partner gevonden. Wij hebben vaste én lage tarieven met een uitstekende service. U kunt bij ons een lift huren inclusief een vakkundige en enthousiaste verhuizer/liftoperator die u meehelpt met het laden en/of lossen van uw goederen.

Als u aan een lift huren de voorkeur geeft, profiteert u van onze unieke voordelen:

  • Als u een verhuislift huurt, is dit inclusief een vakkundige verhuizer/liftoperator die meehelpt met het laden en/of lossen van uw goederen
  • Al onze prijzen zijn inclusief btw
  • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau die belastbaar is tot wel 400kg
  • De verhuisliften die wij verhuren komen tot 30 meter hoog
  • Wij hebben krachtige Böckerverhuisliften paraat staan
  • Voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht
  • Wij rekenen geen voorrijkosten in Amsterdam, Veenendaal, Venlo, en Den Haag

Degelijk
Huurverhuislift is een degelijke partner als u aan een lift huren de voorkeur geeft. En dat voor zowel de particulier als voor bedrijven in Amsterdam en omgeving. Wij verkopen geen nee en kijken altijd naar een geschikte verhuislift die past bij uw vraag en situatie. Wanneer u Huurverhuislift inzet voor uw liftklussen, dan kunt u rekenen op snelle en flexibele dienstverlening voor een gunstig tarief.

Een lift huren is eenvoudig
Bij ons is een lift huren eenvoudig. Dat doen we in de regel inclusief vakman, die de verhuislift bestuurt en kan ondersteunen bij de verhuizing. De verhuislift wordt voorgereden, opgezet en bediend door een vakman. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt. Al onze verhuisliften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk om veilig te kunnen werken. Onze verhuisliften zijn voorzien van een vaste vergunning (alleen in Amsterdam). We kunnen ook een tijdelijke TVM voor het blokkeren van de straat aanvragen (indien noodzakelijk). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl

Betrouwbaar
Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons is een lift huren een heel voordelige aangelegenheid, aangezien u een bemande verhuislift tot uw beschikking krijgt. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Wij helpen u graag
Huurverhuislift heeft een ruim aanbod aan verhuisliften en biedt daarom op al uw vragen snel een oplossing. Een lift huren blijkt vaak nog voordelig ook. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw spullen op een veilige en snelle manier van de ene naar de andere plek krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons opnemen via 088 – 6185300. Of via de mail: info@huurverhuislift.nl We helpen u graag.

Volgt u ons al op Instagram en Facebook?