Meubellift

Een meubellift treft u eenvoudig, snel en voordelig aan bij Huurverhuislift.nl. Wanneer u bij ons een meubellift komt huren, krijgt u meer dan een meubellift. Onze lift wordt altijd bemand door een ervaren verhuizer, die u volledig bijstaat bij al uw werkzaamheden.

Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van uw te verhuizen of verplaatsen objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Daarnaast hoeft u ook geen meubel te demonteren om ze na de verhuizing weer in elkaar te zetten. En ook de muren van uw nieuwe en oude huis zullen gespaard blijven. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Een meubellift inzetten is slim

Een meubellift inzetten is een slimme manier om uw meubilair goedkoop naar boven te liften bij een verhuizing of als u een nieuw meubelstuk of andere kostbare, grote aankopen hebt gedaan. Een meubellift kan met gemak grote en zware meubelstukken en andere objecten naar boven vervoeren. Een meubellift is bij uitstek geschikt om die zware hoekbank, die helaas niet uit elkaar kan, te vervoeren. Zelf zo’n zwaar object door uw trappenhuis tillen levert u waarschijnlijk rugpijn en stress op. Bespaar uzelf deze klachten en verhuis de bank gemakkelijk door het raam met onze meubellift. Al het werk wordt door de meubellift gedaan en onze bestuurder achter de meubellift helpt u meteen een handje. Als de lift eenmaal geïnstalleerd is kunt u net zo goed de hele inboedel ermee verhuizen. Dat scheelt aanzienlijk aan tijd bij het inladen van uw inboedel.

Een meubellift: de verschillende types

Een meubellift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook liften die op een busje of een kleine vrachtwagen staan. De ladder bevindt zich dan op de plaats waar normaal de laadruimte gevestigd zit. Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer om uw spullen op te vervoeren. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo transporteren we de spullen bij het oude huis naar beneden en bij de nieuwe woning naar boven.

Hoe werkt een meubellift precies?

Na het plaatsen van de meubellift voor de gevel van uw woning is de lift gereed om uw spullen te verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat we de lift op een vlakke ondergrond kunnen opstellen. Het is best ingewikkeld om een lift zelf te bedienen. Daarom sturen wij altijd een ervaren operator mee voor het bedienen van de lift. Hiermee zorgen we voor een veilige bediening van de meubellift. We willen schade en letsel natuurlijk voorkomen. Daarom zorgen we ook voor de installatie, de besturing en de demontage na gebruik.

Wanneer is een meubellift met chauffeur handig?

U kunt een meubellift inzetten in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u net een nieuw meubelstuk hebt aangeschaft en het meubelstuk te groot of te zwaar is om zelf de trap op te tillen. U huurt dan eenvoudig een meubellift om het zware werk voor u op te knappen. Ook als u verhuist naar een woning zonder lift is de meubellift een super praktisch idee. U hoeft dan niet alle trappen in het trappenhuis op en neer met uw spullen. Andere grote en lastige voorwerpen om te verhuizen zijn de welbekende koelkasten, piano’s en vleugels. Met behulp van een meubellift kunt u deze echter in alle veiligheid en met gemak verhuizen. Onze operator bedient de meubellift. U hoeft alleen nog maar uw eigen persoonlijke eigendommen in te pakken.

Op het laatste moment uw meubellift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing zonder meubellift onmogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden voor een lift. Deze zogenaamde ‘last minute’ klussen doen wij graag. We staan snel voor u klaar. 

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier