Professionele verhuisliften verhuur in Zwolle en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuizen in Zwolle en omstreken

Gaat u verhuizen naar of binnen het buitengewoon mooi stad Zwolle? Maak het uzelf tijdens de verhuizing lekker makkelijk door te kiezen voor een verhuislift! Onze bemande verhuisliften liften moeiteloos uw volledige inboedel tot enorme hoogtes (maximaal 27 meter). Dit gebeurt met een krachtige verhuislift die beschikt over een draaibaar plateau en een gewicht van maximaal 400 kilo omhoog of omlaag lift. U kunt zich nu voorstellen dat het gebruiken van een verhuislift (ook bekend als meubellift of ladderlift) u ontzettend veel tijd, moeite en stress bespaart.

Woont u niet in Zwolle maar wel in de omgeving? Wij zijn landelijk actief, ook dorpen zoals Kampen, Hattum, Wezep, Mastenbroek, Dalfsen, Oldebroek, Elfburg, Ommen en Nunspeet kunnen gebruik maken van onze diensten. Huurverhuislift.nl heeft als doel om het verhuizen een stuk eenvoudiger te maken voor alle Nederlanders!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Een verhuizing is immers geen dagelijkse bezigheid voor de meeste van ons. Verhuizers weten al jaren wat de enorme voordelen zijn van het inzetten van een verhuislift. Het wordt tijd dat u dit ook ontdekt. Daarom bieden wij u onze hulp! Naast het huren van verhuisliften helpen wij u ook met het bedienen hiervan. Dit wordt gedaan door een echte vakman, een verhuislift-operator met een flinke dosis ervaring. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten om de meubelliften op veilige en verantwoordelijke wijze te bedienen. Uw volledige inboedel is bij onze collega’s in goede handen.

Naast het bedienen van de lift zal de lift-operator u helpen met het laden en lossen van de lift. Deze beschikt over een draaibaar plateau waardoor het in- en uitladen een stuk makkelijk is. Als echte vakmannen weten wij als geen ander hoe de lift op een veilige en efficiente wijze beladen kan worden. Gelooft u ons maar, dit gaat en stuk sneller dan met een zware wasmachine de trap oplopen!

Heeft u een verhuislift nodig voor minder dan een uur? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Huurverhuislift.nl levert dienstverlening op maat voor al onze klanten, dit geldt ook voor last minute verhuizingen. Om u nog beter van dienst te zijn is het zelfs mogelijk om een extra verhuizer in te huren bij onze verhuislift. De extra verhuizer ondersteund u waar nodig zodat u zich kunt richten op andere aspecten van de verhuizing.

De ladderliften die wij verhuren zijn van de beste kwaliteit en worden door professionele organisaties over de gehele wereld gebruikt. Tevens voldoen alle meubelliften aan de strenge Europese emissiestandaarden. Dit houdt in dat de wagens van Huurverhuislift.nl geen onnodige roet en stikstofoxiden uitstoot. Zo dragen wij ons steentje bij aan verbeteren van de klimaat.

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wil u weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier en neem dan direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Zwolle en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Zwolle en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Zwolle en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Zwolle kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan