Professionele verhuisliften verhuur in Zeist en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Iets omhoog of omlaag te liften met een verhuislift van de eerste verdieping tot aan het dakterras in Zeist en omgeving?

Of het nu gaat om een complete verhuizing of een los meubelstuk , dan bent u bij Huurverhuislift.nl aan het juiste adres voor het huren van een professionele Verhuislift voor een betaalbare prijs.

Bij Huurverhuislift.nl is de minimale inhuur maar 1 uur in de onderstaande filialen en daar buiten rekenen wij slechts € 0,47 cent per kilometer om bij u met de meubellift op locatie te komen.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

 

Ook zijn wij met onze verhuislift service erg professioneel en zitten er op onze bemande verhuisliften die wij verhuren, gecertificeerde verhuislift operators die tevens, ervaren en meewerkende verhuizers zijn.

Ook is onze verhuislift assistent er om u te helpen met het erop of eraf halen van de meubelstukken van de verhuislift en eventueel ook neerzetten van deze meubels op de plaats van bestemming.

Het inhuren van een extra verhuizer bij huurverhuislift.nl behoort ook tot de mogelijkheden, zodat uw eigen verhuizing , door deze extra assistentie nog soepeler verloopt
Doordat wij beschikken over meerdere verhuisliften is de kans aanwezig dat wij een spoed opdracht op dezelfde dag nog voor u kunnen uitvoeren .

Onze verhuisliften zijn zowel te huur voor “Bedrijf “ als “Particulier “ en biedt volledige assistentie bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Zeist en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Zeist en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Zeist en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Zeist en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.