Professionele verhuisliften verhuur in Zandvoort en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Zandvoort of omgeving?

Iets te liften van de eerste verdieping tot aan het dakterras (afhankelijk van de situatie, tot de 9e etage) in Zandvoort of omgeving, of het nou gaat om een enkel meubelstuk of een complete verhuizing te liften, dan bent u bij Huurverhuislift.nl aan het juiste adres voor het huren van een bemande en professionele verhuislift op een auto, met een korte opbouwtijd.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Onze verhuisliften ook wel ladderlift of meubellift genoemd verhuren wij inclusief een ervaren verhuizer die uw de hele huurperiode volledig zal assisteren met de werkzaamheden in Zandvoort. Of dit nou een enkel meubelstuk betreft of een complete verhuizing, dit maakt voor de verhuislift operators van Huurverhuislift.nl niets uit, deze zijn namelijk allen ervaren verhuizers en weten als geen ander hoe iets op de verhuislift moet worden geplaatst.

Maar u kunt de verhuislift natuurlijk ook huren voor het liften van o.a. Zonnepanelen, witgoed, bouwmateriaal, keukens, piano, aquarium ,meubels of planten voor het zonnige dakterras in Zandvoort etc. etc.

Met spoed een verhuislift, meubellift huren op dezelfde dag, behoort ook tot de mogelijkheden.
Bel met onze algemene planning voor de huur van een van onze verhuisliften in Zandvoort of stuur een e-mail info@huurverhuislift.nl of bel 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Zandvoort en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Zandvoort en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Zandvoort en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Zandvoort kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.