Professionele verhuisliften verhuur in Woerden

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift in Woerden

Een verhuislift huur je nu ook in Woerden!

Gaat u verhuizen in de regio Woerden? En heeft u geen zin om de trap keer op keer op en neer te gaan? Verhuizen wordt een stuk eenvoudiger gemaakt als u voor Huurverhuislift.nl kiest. In een van de mooiste steden van de provincie Utrecht kunt u per direct gebruik maken van onze verhuislift diensten. Met Huurverhuislift.nl kunt u vrijwel alle denkbare spullen zoals een wasmachine, kledingkast, vaatwasser en zelfs een piano kinderlijk eenvoudig omhoog of omlaag te liften op een van onze verhuisliften. Deze verhuislift huurt u bij ons voor een aantrekkelijk tarief!Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Bij ons staat betrouwbaarheid en professionaliteit centraal. Huurverhuislift.nl levert bij elke verhuislift die verhuurt wordt een deskundige verhuislift operator. Deze heren weten van wanten, zij zijn allen VCA- en verhuislift operator gecertificeerd. Dit wil zeggen dat zij de kennis in huis hebben om u te voorzien van degelijk advies tijdens de verhuizing. Onze verhuislift operators steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de verhuizing.

Wilt u alleen een los meubelstuk omhoog of omlaag tillen binnen Woerden? Huurverhuislift.nl rekent hier slechts €89,- per uur voor. Voor dit bedrag krijgt u gedurende 1 uur de beschikking over een verhuislift. Dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

De verhuisliften kunnen tot wel 27 meter hoog komen en belast worden tot een gewicht van 400 kilo! Voor bedrijven is er ook een mogelijkheid om een meewerkende verhuizer in te huren.

Of u nu in het centrum van Woerden, het Schilderskwartier of de Molenvliet woont. Huurverhuislift zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen. Klik hier en vraag direct een offerte aan.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Woerden en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Woerden en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Woerden en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Woerden en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.