Professionele verhuisliften verhuur in Weesp en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Géén zin om trappen te lopen? Of lukt het niet via de trap?
Dan kan wellicht Huurverhuislift iets voor u betekenen bij het volgende:

Assistentie bij een verhuizing of een los meubelstuk wat naar beneden of naar boven gelift moet worden in Weesp?

Dan bent u bij Huurverhuislift.nl voor het huren van een professionelen verhuislift in Weesp en omgeving aan het juiste adres .
Want Huurverhuislift.nl is al sinds 1989 het verhuisliften verhuur bedrijf dat werkt met ervaren en meewerkende verhuizers op onze verhuisliften.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het omhoog of omlaag liften van o.a. bouwmaterialen, losse meubelstukken, zonnepanelen, keukens, aquariums, piano’s.. Kortom alles wat door het raam of door de deur past.

Onze verhuisliften die wij verhuren zijn zowel voor de zakelijke als de particuliere markt te huur.

Daarom Huurverhuislift.nl!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

 

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid, om een de verhuislift in te huren inclusief een meewerkende verhuizer, waardoor u de chauffeur van de wagen alleen op pad kunt sturen.
Dit omdat onze ervaren verhuislift operator meehelpt met de meubels omhoog of omlaag te liften, het uitpakken en het plaatsen van de meubels. Eventueel kan de verhuislift operator ook assisteren met de montage van de meubels.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Weesp en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Weesp en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Weesp en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Weesp kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.