Professionele verhuisliften verhuur in Weert en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift huren in Weert

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Weert of omgeving.

Sinds 1989 zijn wij als verhuislift verhuurbedrijf actief in Nederland. Sinds kort zijn wij ook actief in Limburg en bieden wij ook onze diensten aan in het oogverblindende Weert!
Bij ons huurt u kinderlijk eenvoudig een verhuislift die u helpt met het liften van uw volledige inboedel of losse meubelstukken.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Al onze verhuisliften worden geleverd met een ervaren verhuislift operator die de lift voor u bediend. U weet dan altijd zeker dat uw spullen in goede handen zijn! Onze verhuislift operators zijn ook allen gecertificeerd en kunnen ook ingezet worden als meewerkende verhuizer.Zij helpen u met het laden en lossen van de lift, wel zo makkelijk!

De verhuisliften, welke u kunt huren, kunnen tot 27 meter, wat gelijk staat aan de 8e of 9e etage. De meubellift (dit is een ander woord voor verhuislift) kan tot maximaal 400 kg omhoog of omlaag liften. Hiermee zijn er maar weinig objecten die wij niet kunnen liften.

Wil u geen volledige inboedel liften maar alleen een los meubelstuk? Dit kan natuurlijk ook, wij kunnen (vrijwel) alles omhoog of omlaag liften, denk aan koelkasten, piano’s of een groot bankstel. Hiermee bespaart u zichzelf een heleboel moeite, tijd en stress. Onze gekwalificeerde verhuislift specialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing in Weert en omstreken

Wist u dat onze bemande ladderlift voorzien is van een milieuvriendelijke Euro-5 motor. Dit houdt in dat de ladderlift geen onnodige roet en stikstofoxiden uitstootten. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.

Heeft u extra hulp nodig bij het verhuizen? Kies dan vandaag, voor een kleine meerprijs, voor een extra meewerkende verhuizer. Onze collega’s hebben een enorme dosis ervaring waarmee zij de verhuizing een stuk eenvoudiger maken.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier en neem direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Weert en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Weert en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Weert en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Weert kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.