Professionele verhuisliften verhuur in Waalwijk en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuizen in Waalwijk en regio
Waalwijk gelegen in het schitterende Brabant en omringd door prachtige dorpen zoals; Drunen, Waspik, Sprang Cappele, Elshout, Duikershoef en natuurlijk Kaatsheuvel is een prachtige plek om te wonen.

Gaat u van of naar Waalwijk verhuizen? Maak het uzelf makkelijk en kies vandaag nog voor Huurverhuislift.nl! Het huren van een verhuislift verminderd de stress die u ervaart bij het verhuizen en de gehele verhuizing gaat ook nog een stuk sneller. Maar nog belangrijker is dat u geen last meer heeft van spierpijn na het tillen van een zware wasmachine, bank of houten meubelen.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Voor het bedrag van 89 euro per uur krijgt u van ons een moderne en krachtige verhuislift die flinke ladingen van maar liefst 400 kilo omhoog of omlaag lift.

De maximale hoogte van onze liften bedraagt 27 meter, dit staat gelijk aan de 8ste of 9e verdieping! De verhuislift (ook bekend als meubellift) wordt bediend door een ervaren verhuislift-operator die beschikt over alle benodigde certificaten om uw inboedel veilig en verantwoord te liften.

Onze verhuislift is binnen 5 minuten opgebouwd en staat op een auto en kan snel ter plaatsen zijn om uw opdracht uit te voeren. Met dit prachtige concept verhuist u professioneel tegen de allerlaagste prijs! Kortom een verhuislift huren is voordelig, snel en eenvoudig.

Naast het bedienen van de lift helpen onze collega’s u graag met het laden en lossen van de lift. Zij zijn naast lift-operator ook een meewerkende verhuizer! Mocht u meer spierballen nodig hebben tijdens uw verhuizing? Vraag dan een offerte op voor een extra meewerkende verhuizer. Samen met de lift operator verzorgt dit team van specialisten dat uw verhuizing vakkundig en vlekkeloos verloopt.

Wist u dat wij bij Huurverhuislift.nl geen voorrijkosten rekenen. De minimale inhuur van de lift is 1 uur, de verhuislift is uitstekend te gebruiken voor het liften van een los meubelstuk, witgoed of bijvoorbeeld een antieke kast.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier en neem direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Waalwijk en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Waalwijk en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Waalwijk en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Waalwjk kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan