Verhuisliften te huur

Ons verhuur bedrijf heeft verhuislift te huur. Deze liften worden met ervaren operator geleverd tegen zeer scherpe tarieven. Doordat u bij ons een verhuislift huurt met iemand die voor u de verhuislift bediend zult u ervaren dat dit zeer efficiënt is, waardoor de verhuizing ook sneller zal gaan.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Hoe kunt u een verhuislift huren?

Allereerst dient u aan ons door te geven op welke datum u de verhuislift wilt huren. Dit kunnen wij vervolgens voor u inplannen. Om alles goed voor te bereiden en de operator te informeren wat hij kan verwachten dient u de volgende informatie via het online afspraken formulier aan ons door te geven:

Adres
Verdieping
Datum en tijdstip

Met deze informatie maken wij een planning voor de verhuizing, zodat alle soepel verloopt. Onze verhuisliften huurt u per uur of dagdeel. Naast particulieren klanten kunnen ook bedrijven onze verhuislift huren.

Waar wordt een verhuislift over het algemeen voor gehuurd?

Door de jaren heen hebben wij van alles voor onze klanten verhuisd. De reden voor het huren van een verhuislift is uiteenlopend, maar in de stad zien wij vaak dat de goederen die moeten worden verplaatst van bijvoorbeeld de 3e verdieping naar de begane grond niet door de trapgang kunnen. Naast de reguliere verhuizingen zijn wij ook gespecialiseerd in het verplaatsen van duurzame producten die u liever toevertrouwd aan echte professionals. Hieronder een overzicht van goederen die wij zoal voor u kunnen verplaatsen met onze verhuislift.

Kasten
Tafels
Banken
Kunst objecten

Ervaring van klanten die bij ons een verhuislift hebben gehuurd

Janssen, Goede service!

“ Wij wonen midden in het centrum op de 4e etage. Onze verhuizing kon dus niet zonder spullen via het raam naar beneden te verplaatsen. Via het internet terecht gekomen bij huurverhuislift waar wij direct een verhuislift konden huren. Zeer tevreden over de goede service en vakbekwaamheid van de verhuislift bediener! “