Verhuislift huren in Veenendaal, Ede & Wageningen met Huurverhuislift.nl

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift in actie

Gaat u binnenkort verhuizen in Veenendaal, Ede of Wageningen? Een verhuislift is de ideale manier om uw volledige inboedel of losse meubelstukken tot een maximale hoogte van 27 meter te tillen, dit staat gelijk aan 8 verdiepingen. Al onze verhuisliften worden bediend door een meewerkende verhuizer. Deze professionele en uitermate vriendelijke verhuizer bediend de verhuislift voor u. Daarnaast helpt de meewerkende verhuizer u graag mee met de verhuizing.

Heeft u een verhuislift nodig voor minder dan een uur? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Huurverhuislift.nl levert dienstverlening op maat voor al onze klanten, dit geldt ook voor last minute verhuizingen. 
Om u nog beter van dienst te zijn is het zelfs mogelijk om een extra verhuizer in te huren bij onze verhuislift. De extra verhuizer ondersteund u waar nodig zodat u zich kunt richten op de belangrijkste zaken. Zorgeloos verhuizen noemen wij dat.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan
Bij Huurverhuislift.nl kunt u terecht voor het huren van professionele en milieuvriendelijke verhuislift auto’s. Al onze verhuislift auto’s voldoen aan de strenge Europese emissiestandaarden. Dit houdt in dat de wagens van Huurverhuislift.nl geen onnodige roet en stikstofoxiden uitstoot. Niet alleen prettig voor het milieu maar ook voor u!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier en neem dan direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Ede, Veenendaal en Wageningen is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Ede, Veenendaal en Wageningen

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Ede, Veenendaal of Wageningen kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.