Verhuiskraan huren

Ons verhuisliften verhuur bedrijf is gespecialiseerd in verhuiskraan verhuur. Door het huren van een verhuiskraan, maakt u verhuizen een stuk makkelijker. Wij leveren namelijk niet alleen een verhuiskraan, maar ook een ervaren operator. Het huren van een verhuiskraan hoeft tevens ook niet duur te zijn.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wat kost het huren van een verhuiskraan?

Onze verhuiskraan huren is mogelijk tegen verschillende tarieven in verband met de tijd die u de kraan wilt huren en de dag waarop u hem wilt huren. Zo zijn wij in het weekend duurder dan doordeweeks. Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor onze verhuiskraan (alle prijzen zijn inclusief ervaren verhuiskraan operator):

  • Ma t/m vr 07:00 – 18:00 al v.a. € 89,- voor 1 uur
  • Ma t/m vrijdag vanaf 18:00 al v.a. € 97,90 voor 1 uur
  • Zaterdag al v.a. € 102,35 voor 1 uur
  • Zondag al v.a. € 111,25 voor 1 uur

Waar kan een verhuiskraan voor gebruikt worden?

Onze verhuiskranen kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende objecten, zoals tafels, banken, schilderijen of bijvoorbeeld verhuisdozen met uw inventaris. De verhuiskraan is per uur of dagdeel te huur en wordt altijd vergezeld door een ervaren verhuiskraan bestuurder.

Hoe kan ik een verhuiskraan huren?

Door via onze website contact met ons op te nemen via een reservering formulier of telefonisch kunnen wij kijken of we een verhuiskraan op de dag dat u hem nodig heeft ter beschikking hebben. Daarna koppelen wij een ervaren verhuiskraan operator aan uw dag en kunt u ons op de afgesproken tijd en plaats verwachten. Nadat u klaar bent met het huren van de verhuiskraan maken wij een eindprijs en dient u achteraf af te rekenen.

Ervaringen met onze verhuiskranen

Door de jaren heen hebben wij vele klanten geholpen met de inzet van onze verhuiskranen. Hieronder een aantal klanten die via ons een verhuiskraan hebben gehuurd.

Elise de Graaf

“ Wij hadden met spoed een verhuiskraan nodig en konden deze bij Huurverhuislift snel krijgen, inclusief bestuurder. Super goed en professioneel geholpen!”

Gerard van Kampen

“ Wij wonen midden in het centrum op 3 hoog en zijn sinds kort verhuisd. Al onze spullen zijn vakkundig via een verhuiskraan naar beneden gebracht. Geen schade en zeer efficiënt door de expertise van de ervaren verhuiskraan bestuurder. “

Pieter Gomans

“ Voor ons winkelpand hadden wij een verhuiskraan nodig om grote kasten naar de 2e verdieping te verhuizen. De bestuurder was ruim op tijd om alles door te spreken en we waren eerder klaar dan verwacht. Dit scheelde natuurlijk weer in de kosten en zijn super goed geholpen door de verhuiskraan bestuurder. “