Professionele verhuisliften verhuur in Venray en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl in actie

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Venray of omgeving.

Woont u of gaat u binnenkort verhuizen naar Venray, Limburg? Kies vandaag nog voor het gemak van onze verhuislift! Met ongeveer 30.000 mensen is Venray een prachtige stad in hartje Limburg. Met Huurverhuislift wordt het liften van uw volledige inboedel kinderlijk eenvoudig gemaakt.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wij hebben jaren ervaring met het verhuren en bedienen van verhuisliften door heel Nederland. Sinds kort zijn wij ook actief in Venray. U zult verbaasd zijn over de flexibiliteit van onze meubelliften. Doordat onze professionele meewerkende verhuizer de lift bediend kunnen wij uw volledige inboedel met relatief weinig moeite maximaal 27 meter omhoog- of omlaag liften. Om u een idee te geven, dit staat gelijk aan 8 verdiepingen!
U hoeft dus geen ingewikkelde handleidingen te lezen of bang te zijn dat u de verhuislift zelf moet bedienen. In Venray staan wij altijd paraat om objecten van maximaal 400 kilo omhoog of omlaag te liften.

Onze verhuisliften worden verhuurd aan zowel particuliere als ondernemingen gevestigd in Venray om een volledige inboedel of losse meubelstukken te liften. Bij losse meubelstukken kunt u denken aan meubels die niet zo makkelijk via een trap te tillen zijn zoals een piano, wasmachine, droger of een aquarium. Alle meubelliften die wij verhuren worden bemand door een professional verhuislift operator. Deze operator is tevens ook inzetbaar als meewerkende verhuizer. Dit houdt in dat onze collega u graag helpt met het in- en uitladen van de lift. Al verhuislift operators die bij ons werkzaam zijn beschikken over de benodigde certificaten om de lift op een veilige wijze te bedienen. Gecombineerd met jarenlange ervaring weet u vrijwel zeker dat er niets mis kan gaan. Zorgeloos verhuizen noemen wij dat.

Wist u dat onze volledige wagenpark bestaat uit milieuvriendelijke verhuisliften? Bij Huurverhuislift dragen wij op deze wijze ook een steentje mee aan het behouden van een goed milieu. Al onze verhuislift auto’s voldoen aan de strenge Europese emissiestandaarden. Dit houdt in dat de wagens van Huurverhuislift.nl geen onnodig roet en stikstofoxiden uitstoten

Als bedrijf zijn wij al jaren een begrip in Nederland op het gebied van verhuisliften verhuur. Wij begrijpen als geen ander dat uw spullen en meubelen naast materiële waarden ook een emotionele waarden bezitten.

Nadat de volledige klus achter de rug is kunt bij ons gewoon per pin betalen! Lekker makkelijk, zoals u altijd van ons kunt verwachten. Betaald u liever contant? Dan vragen wij u om dit zo gepast mogelijk te betalen, hiermee wordt de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd.

Klik hier om direct een offerte op te vragen!

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Venray en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Venray en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Venray en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Venray kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.