Professionele verhuisliften verhuur in Venlo en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

huurverhuislift-huren-in-venlo

Gaat u binnenkort verhuizen in Venlo en omstreken? Het huren van een verhuislift is de ideale manier om uw volledige inboedel of losse meubelstukken tot een maximale hoogte van 27 meter te tillen. Dit is net zo hoog als 8 verdiepingen!

Wie zit er nou te wachten op rugpijn en bekraste muren? Met Huurverhuislift zijn dit soort problemen verleden tijd! Met een verhuislift zijn al uw meubels zo omhoog of omlaag gelift. Naast complete inboedels verhuren wij de verhuislift ook voor het liften van losse meubelstukken. De verhuislift (ook bekend als ladderlift of meubellift) wordt altijd bestuurd door een zeer ervaren verhuislift operator.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

De afgelopen 25 jaar hebben wij van Huurverhuislift.nl vrijwel alle soort meubels een keer omhoog of omlaag gelift. Hierbij kunt u denken aan wasmachines, drogers of grote meubelstukken zoals een bank of kast.

Naast het besturen van de verhuislift werkt onze ervaren collega ook mee als meewerkende verhuizer. De multi-inzetbare medewerker van Huurverhuislift.nl zal naast het bedienen van de verhuislift u met alle plezier helpen met het laden en lossen van de ladderlift. Bij Huurverhuislift staat service en kwaliteit hoog in het vaandel! Al onze ladderlift operators beschikken over een VCA- en verhuislift certificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u ook zeker dat uw eigendommen door jarenlange ervaring in het in goede handen zijn

Wilt u vanuit uw luie stoel toekijken hoe onze collega’s uw inboedel of losse meubelstukken op veilige wijze verhuizen? Dan kunt u ervoor kiezen om een extra verhuizer in te huren. Onze extra verhuizers hebben jarenlange ervaring, hierdoor bespaart u flink wat tijd op de verhuizing.

De bemande meubellift zijn voorzien van een milieuvriendelijke Euro-5 motor. Dit houdt in dat de ladderlift geen onnodige roet en stikstofoxiden uitstootten. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu.

Wilt u alleen een los meubelstuk omhoog of omlaag liften? Huurverhuislift.nl rekent hier slechts €89,- per uur voor. Voor dit bedrag krijgt u gedurende 1 uur de beschikking over een verhuislift. Ook bij losse meubelstukken leveren wij een professionele meubellift operator.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier en neem direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Vraag nu voor de regio Venlo vrijblijvend een goedkope verhuislift aan!.

Alle voordelen op een rij om een professionele verhuislift in Venlo te huren.

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Venlo en omgeving is zowel voor de zakelijke – als particuliere klanten al in te huren vanaf 1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Denkt u erover bij Huurverhuislift.nl een verhuislift te huren in Venlo? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 • U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing;
 • Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk;
 • Voor de betaling van onze geleverde diensten kunt u bij ons pinnen.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift  in Venlo en omgeving

Onze centrale planning voor de regio Venlo voor het huren van een verhuislift is te reserveren via onze reserveringspagina op onze website  , maar u kunt  ook bellen naar T. 088-6185300 indien u direct contact wilt of gelijk een verhuislift wilt huren , e-mailen  naar info@huurverhuislift.nl

U kunt ook een terugbel verzoek voor de huur van een verhuislift achterlaten , dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op .