Snel en makkelijk verhuizen in Veenendaal met een verhuislift

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift in actie

In het prachtige Veenendaal wordt verhuizen makkelijker dan ooit met de verhuisliftservice van Huurverhuislift.nl. Met onze verhuisliften bespaart u enorm veel tijd tijdens het verhuizen.
De ladderliften tillen een groot scala aan producten zoals bankstellen, garderobekasten en zelfs een piano zonder moeite uw woning in.

Door onze jarenlange ervaring in het liften van verhuizingen zijn wij uw meest betrouwbare partner. Als geen ander begrijpen wij de emotionele waarde van uw spullen. Op het moment dat u een meubellift van ons huurt bent u gegarandeerd van een top service! Wij noemen dit zorgeloos verhuizen.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Naast betrouwbaarheid staat ook professionaliteit centraal bij Huurverhuislift.nl. Door te kiezen voor personeel met jarenlange ervaring helpen onze gepassioneerde verhuislift operators u op ongelofelijke wijze. Al onze verhuislift operators beschikken over een VCA- en verhuislift operator certificaat. Onze verhuislift operators zijn allround talenten die niet bang om hun handen uit de mouwen te steken om u te assisteren met het laden en lossen van de verhuislift. Dit noemen wij een meewerkende verhuizer.

U kunt er ook voor kiezen om een los meubelstuk omhoog of omlaag te liften in Veenendaal. We zijn inzetbaar in de stadsdelen: West, Noordwest, Zuidwest, Zuidoost, Noordoost en het Centrum ook wel ’t Dorp genoemd.

Wij rekenen voor deze dienst slechtst €89,- per uur, daarna wordt het goedkoper per uur. Dit staat gelijk aan de minimale huurperiode van een verhuislift (1 uur). Voor deze prijs krijgt u een milieuvriendelijke verhuislift met een enthousiaste verhuislift operator die uw leven makkelijker maakt.

Extra verhuizer
U kunt ook kiezen voor een extra verhuizer. De fenomenale verhuizer ondersteunt de meewerkende verhuizer en neemt u onwijs veel werk uit handen.
Huurverhuislift.nl zorgt ervoor dat het verhuizen een stuk minder stress met zich meebrengt. U hoeft geen zware spullen meer naar boven te tillen maar kunt met een kopje koffie of thee toezien hoe uw waardevolle spullen op een veilige manier naar boven of beneden worden gelift.

Bedrijven
De oprichters van Huurverhuislift.nl hebben gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche. Als geen ander weten zij wat u als ondernemer of organisatie nodig heeft. Voor ondernemers en bedrijven hebben wij de mogelijkheid om een verhuislift te huren en deze vervolgens per factuur te voldoen. Wenst u gebruik te maken van deze optie? Neem dan direct contact op met Huurverhuislift.nl.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Veenendaal en omgeving en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Veenendaal en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Veenendaal en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Veenendaal kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.