Professionele verhuisliften verhuur in Sittard en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl ladderlift

Een verhuislift nodig in Sittard of omgeving?

In Sittard en omgeving is Huurverhuislift.nl de specialist in het liften van complete verhuizingen! Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van verhuisliften aan zowel particulieren als ondernemingen.  In 1989 is Huurverhuislift.nl gestart, wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verhuren van professionele verhuisliften en verhuizen. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt is dit inclusief een ervaren verhuislift operator.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Als klant hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken om het bedienen van de lift. Vergeet die ellendige handleidingen en de bijbehorende stress. Alle meubelliften (ander woord voor verhuislift) die wij verhuren worden geleverd met een sympathieke verhuislift operator. De operator bediend de verhuislift en zorgt ervoor dat uw gehele inboedel of los meubelstuk veilig omhoog of omlaag gelift wordt.
Naast het bedienen van de lift is de operator ook inzetbaar als meewerkende verhuizer. Dit houdt in dat hij met plezier u helpt met het laden en lossen van de lift plateau.
De meubellift kan een maximumgewicht dragen van 400 kilo. U kunt zich makkelijk voorstellen dat het kiezen voor een verhuislift u een flink aantal uren traplopen bespaard!

Onze gekwalificeerde verhuislift specialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing in Nijmegen en omstreken, u kunt natuurlijk onze verhuisliften huren voor enkele- of losse meubelen, witgoed en aquarium tot aan zonnepanelen aan toe.

Wilt u alleen een los meubelstuk omhoog of omlaag tillen binnen Woerden? Huurverhuislift.nl rekent hier slechts €89,- per uur voor. Voor dit bedrag krijgt u gedurende 1 uur de beschikking over een verhuislift. Dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Onze volledige wagenpark bestaat uit moderne wagens en liften die voldoen aan de strenge EU-normen. Zo dragen wij ook een steentje bij aan het milieu!

Wist u trouwens dat Sittard een van de oudste steden van Nederland is? Altijd leuk om uw vrienden en familie te verassen met interessante feitjes over uw (toekomstige) woonplaats!

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Sittard en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Sittard en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Sittard en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Sittard kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.