Professionele verhuisliften verhuur in Rotterdam en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift huren in Rotterdam en omgeving?

In Rotterdam en omgeving is Huurverhuislift.nl de specialist in het liften van complete verhuizingen! Wij liften moeiteloos vrijwel uw volledige inboedel of losse meubelstuk van de eerste verdieping tot aan het dakterras. Dit gebeurt met een milieuvriendelijke en veilige ladderlift.

De meubelliften die wij verhuren zijn inclusief lift operator die de krachtige verhuislift bediend. Naast het bedienen van de verhuislift is de lift operator tevens een meewerkend verhuizer. De multi-inzetbare medewerker van Huurverhuislift.nl helpt u graag bij het laden en lossen van de meubellift. Dit gebeurt op een snelle en efficiënte wijze, zorgeloos verhuizen noemen wij dat.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Om het verhuizen nog makkelijker te maken kunt u gebruik maken van een extra meewerkende verhuizer. Hij zal de lift operator assisteren met het laden en lossen van de verhuislift. Daarnaast kan onze extra meewerkende verhuizer ook zorgen voor het in- en uitpakken van diverse meubelen.

Huurverhuislift.nl is al jaren een begrip in Nederland. Als servicegericht bedrijf zetten wij alles op alles om het liften van uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen als geen ander dat uw spullen en meubelen naast materiële waarden ook een emotionele waarden bezitten.

Door gebruik te maken van lift operators en meewerkende verhuizers die jaren lan-ge ervaring hebben in de verhuisbranche, weten wij zeker dat u als klant voorzien bent van de benodigde kennis en ervaring om het liften van uw verhuizing succesvol te laten verlopen.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om een verhuislift te huren inclusief een meewerkende verhuizer. Uw organisatie kan de chauffeur van de wagen alleen op pad sturen. Onze ervaren verhuislift operator helpt mee met het omhoog of omlaag liften van diverse meubelen. Daarnaast helpt de meewerkend verhuizer met het uitpakken en het plaatsen van de meubels. De zelfstandige verhuislift operator kan u tevens assisteren met de montage van de meubelen. Dit maakt de verhuislift operatoren van Huurverhuislift.nl zeer gewild in Nederland.

Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Rotterdam en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Rotterdam en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Rotterdam en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Rotterdam kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.