Professionele verhuisliften verhuur in Roermond en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl in actie

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Roermond of omgeving.

Verhuizen van of naar het prachtige Roermond wordt een stuk makkelijker met een verhuislift! Met een verhuislift kunt u op eenvoudige wijze objecten van maximaal 400 kilo omhoog-of omlaag liften. Onze liften bereiken een maximale hoogte van 27 meter, dit staat gelijk aan 8 verdiepingen!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Onze verhuisliften worden verhuurd aan zowel particuliere als ondernemingen gevestigd in Roermond om een volledige inboedel of losse meubelstukken te liften. Bij Huurverhuislift.nl hebben wij service hoog in het vaandel staan. Bij het huren van een verhuislift in Roermond wordt deze altijd geleverd met een meewerkende verhuizer die de lift voor u bediend. Tevens helpt de lift operator u met het laden en lossen van de lift, zo weet u zeker dat uw inboedel op een veilige manier gelift wordt door onze meubellift. Alle verhuislift operators hebben professionele ervaring opgedaan door jarenlang verhuisliften te bedienen. De meubellift operator voorziet je van tips en adviezen over het beladen van de verhuislift. Zorgeloos verhuizen noemen wij dat.

Wist u trouwens dat verhuisliften ook bekend staan als meubelliften en ladderliften?

Heeft u een verhuislift nodig voor minder dan een uur? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Huurverhuislift.nl levert dienstverlening op maat voor al onze klanten. Wij liften dagelijks diverse soorten meubelstukken denk aan een wasmachines en drogers maar ook het liften van een piano of aquarium is voor ons een dagelijkse bezigheid.

Als u extra hulp nodig heeft bij het verhuizen dan adviseren wij u om te kiezen voor een extra verhuizer. Al onze verhuizers beschikken over een VCA certificaat. Dit houdt in dat zij uw inboedel of losse meubelstukken op professionele wijze kunnen liften. De verhuizer zal samen met de verhuislift operator ervoor zorgen dat jouw inboedel op een veilige manier omhoog of omlaag gelift wordt. Tevens zal de verhuizer jou assisteren bij het tillen van zware meubelstukken zoals een garderobe- of buffetkast. Hierdoor kunt (bijna) ontspannen aan uw verhuizing beginnen!

Bij Huurverhuislift.nl kunt u terecht voor het huren van professionele en milieuvriendelijke verhuislift auto’s. Al onze verhuislift auto’s voldoen aan de strenge Europese emissiestandaarden. Dit houdt in dat de wagens van Huurverhuislift.nl geen onnodig roet en stikstofoxiden uitstoten. Niet alleen prettig voor het milieu maar ook voor u!

Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van verhuisliften. Al onze verhuisliften beschikken over een pinautomaat, zodat u op een veilige manier kan betalen.
Betaald u liever contant? Dan vragen wij u om dit zo gepast mogelijk te betalen, hiermee wordt de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd.

Klik hier om direct een offerte op te vragen!

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Roermond en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Roermond en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Roermond en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Roermond kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.