Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huurverhuislift
Average rating:  
 149 reviews
by Fred on Huurverhuislift
Grandioos

Snel, geen moeite teveel, vakkundig en een forse dosis humor. Een Rotterdammer met een Amsterdammer: een perfect duo.

by oscar on Huurverhuislift
2 banken 1e verdieping

Binnen een uur nadat we gebeld hadden arriveerde Marcello. Topkerel en regelt alles rustig en in no time. Nieuwe bank naar boven over het balkon en hij stelde zelf voor de oude ook naar beneden te halen met de verhuislift. Geholpen met uitpakken en bank op zn plek te zetten. Veel meer dan verwacht. Zeer dankbaar en minimaal 6 sterren voor Marcello.

by Janssen on Huurverhuislift

Gisteren geholpen door Danny. Geweldig gedaan. Hij moest eigenlijk alleen de liftwagen bedienen. Er was geen 2e verhuizer. Voor Danny geen probleem. Hij heeft met mijn partner alle grote meubelstukken in en uitgeladen. Top!! Volgende keer weer wat mij betreft.

by Neerle Amrein on Huurverhuislift
superservice

Gisteren super goed geholpen door Marcello, binnen 2 uur 2 bovenverdiepingen in Amsterdam verhuisd, geen moeite was teveel voor deze beresterke aardige man. Niks dan lof dus voor hem en huurverhuislift.nl Dank jullie wel !

by Marwin on Huurverhuislift
Zeer tevreden

Gisteren een verhuislift, vrachtwagen met chauffeur en extra verhuizer via huurverhuislift.nl onze verhuizing laten uitvoeren en het ging perfect. Ze waren mooi op tijd, zeer vriendelijk en behulpzaam en hadden heel snel alles overgebracht zonder beschadigingen. Super!

by Esther on Huurverhuislift
2 banken naar boven en benee

Vanmorgen super goed geholpen door verhuislift.nl. Stipt op tijd en heel erg aardige en super sterke verhuizer. Ging allemaal heel soepel!

by Willemsen on Huurverhuislift
2 banken verhuizen

Er moest last minute een bank verhuisd worden in een herenhuis. Last minute heeft Natasha geregeld dat de lift, die toevallig in Arnhem was, ons kon helpen met de hoekbank. We kregen een super verhuizer, Dion, die niet opgaf, en alles op alles zette om de klus te klaren!! Echt een super gast!!

by kate on Huurverhuislift
Fantastic Service!

Yesterday I needed to move a PIANO ! from a 2nd floor to the 3rd floor, a sofa to the 2nd floor and a new a washing machine to the 4th floor - and an old one out!! Peter was amazing and I can't believe it all happened in an hour and a quarter! (We even connected the washing machine!) Peter obviously loves his work and goes the extra mile to make sure everything possible can be done to make the client happy. And you'll rarely meet a more cheerful man who works that hard. Highly recommended.

by Jaap en tamara on Huurverhuislift
Super goed geholpen!

Gister zijn wij verhuist en hadden een verhuislift gehuurd, daar kwam Peter aan.

Wat een super leuke kerel is dat!

Hij wist de vrachtwagen zo in te delen dat Alles in 1 keer meekon naar ons nieuwe huis.

Hij kwam meerdere keren boven kijken om aan te geven wat het volgende was wat naar beneden moest.

Binnen 1,5 uur stond de hele inboedel in de vrachtwagen.

Echt helemaal super!

Dit is absoluut aan te raden.

Mijn man heeft ze gelijk geboekt om hem te helpen met het plaatsen van een zware dakkapel op z'n werk, want ook dit doen ze!Echt ontzettend tevreden met hoe alles gegaan is.

by Willeke on Huurverhuislift
Opnieuw uitstekende service!

Voor de tweede keer heeft dit bedrijf voor mij meubels met de verhuislift van en naar de derde etage gebracht. Opnieuw was ik ontzettend tevreden over de service. Er wordt snel op berichten gereageerd en de informatie is helder. Dion heeft ons op de dag zelf op een prettige manier geholpen. Hij was professioneel, snel en behulpzaam. In de toekomst doe ik graag weer een beroep op huurverhuislift.

by Amber on Huurverhuislift
Gered door Danny

Super service door dit bedrijf. Gisteren in de steek gelaten door een ander bedrijf dus in totale stress snel rondgebeld. In de ochtend gebeld in de middag was nog plek, gelukkig. Hele handige verhuislift en super goed geholpen door Danny. Alles was binnen 1,5 uur beneden en in de vrachtwagen. Heel erg opgelucht! Fijn bedrijf om mee te werken. Ook een compliment aan de telefooniste.

by Fred gsa on Huurverhuislift
Super service

Super service en assistentie bij het lossen!

Danny is een topper!

Hopelijk weer een fijne samenwerking in de toekomst!

by Bob on Huurverhuislift
Top hulp

Peter Stip kwam mij helpen om een koelkast en wasdroger naar de tweede etage te krijgen. Wat een top kerel! Hij werkte hard, was een vrolijke noot die precies wist wat die deed en binnen no time stond alles uitgepakt op zijn plek in het huis. Zodra alles weer naar beneden moet, dan vraag ik zeker de hulp weer in van huurverhuislift en is Peter hopelijk ook weer beschikbaar.

by Robert Unger on Huurverhuislift
Perfect geholpen

Last minute verhuislift nodig voor een aanrechtblad. Uitstekende service en nog dezelfde middag een verhuislift kunnen regelen. Erg goed geholpen door een zeer vriendelijke Chris!

Al met al, top service. Bedankt!

Groetjes, Robert.

by Camilia van der Meulen on Huurverhuislift
Reddende engel

Wij hadden een winkelkast gekocht die uit 2 delen bestond.

W. Daemen was ruim op tijd om de verhuislift te installeren. Toen de kast geleverd werd weigerde de verkoper mee te helpen en reed weer weg!

Ik was super zenuwachtig of het wel allemaal zou lukken. Gelukkig liet W. Daemen ons niet in de steek en heeft hij meer dan zijn uiterste best gedaan om ons te helpen om de kast op de juiste plek te krijgen. Daarbij gaf hij nog goed advies.

Kortom: onze redder in nood! Superblij dat het allemaal goed gekomen is. Nogmaals ons dank hiervoor.Met vriendelijke groet,C. van der Meulen &

M. van Kuijk

by marijke on Huurverhuislift
super snel

piano van eerste verdieping met een liftje: ruim op tijd, alles snel, behendig en gedegen naar beneden door topservice van Dion.

by Ron Kolkmam on Huurverhuislift
hout naar boven

goede service , leuke chauffeur .....

snel boven krijgen van hout voor t dakterras geen gesleep en gedoe gewoon op de lift en binnen no-time klaar

perfect en dus over 2 weken weer een gereserveerd om de tuinmeubeld op t dakterras te krijgen

by Sake Stavast on Huurverhuislift
Ik wil jou en dus het bedrijf hartelijk danken

deze referentie was per email binnen gekomen en geplaatst door het Huurverhuislift Team ,

Hoi Marlene,

Ik wil jou en dus het bedrijf hartelijk danken voor de prima service.
Het was een aardige jongen en dus staat de slaapbank uitstekend op de slaapverdieping.
Nogmaals bedankt en mochten we ooit gaan verhuizen, ik weet jullie te vinden.

Groet,
Sake Stavast

by Domenico on Huurverhuislift
Helemaal blij en tevreden. 🙂

deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl ,deze was per email binnen gekomen.

Hoi Marlene,

Nou het is allemaal gelukt hoor. Helemaal blij en tevreden. 🙂

En wat een topgozer is Marcelo (schrijf ik dat goed?) zeg! Echt mijn petje af voor deze man. Geweldig hoe hij geholpen heeft. Zonder hem zou het een stuk moeilijker geweest zijn dus geef dit aub door aan iedereen binnen het bedrijf en vooral de 'baas'. Echt als ik eenzelfde bedrijf zou hebben zou ik hem zo wegkapen bij jullie.

Maar zonder gein, topservice van Marcelo (laat hem niet gaan en geef hem opslag) en de volgende keer als ik een lift nodig heb bel ik jullie.

Groeten,
Domenico

by Gaja on Huurverhuislift
Top service

Vandaag geholpen om mijn bankstel op 7 hoog in amstelveen naar binnen te krijgen, na mislukte pogingen. Direct dezelfde dag nog geholpen door lex! Ik kan niet anders zeggen dan top service door de receptie zo vriendelijk te woord gestaan en vooral door lex!! Dank lex! In de toekomst weten we jullie te vinden.

by Rowan on Huurverhuislift
Top! Super! Geweldig! Bedankt!

Geplaatst door Huurverhuislift.nl omdat deze per email was binnen gekomen .

Goedenavond,

Ik wil mijn complimenten graaf uitspreken over jullie service! Zaterdag om 17.00 met mijn handen in het haar gebeld en vandaag al geholpen!! Meneer aan de telefoon was super vriendelijk en gezellig. Meneer die mijn vank vandaag omhoog heeft gelift was super vriendelijk en heeft echt super fijn geholpen.

Top! Super! Geweldig! Bedankt!

by Carla on Huurverhuislift
Super service

Wat een superservice!

Marcello kwam ruim op tijd om alles te installeren en hielp me om mijn bank te verhuizen en in mijn berging te plaatsen.

De bezorgers van mijn nieuwe bank kwamen iets later, gelukkig kon Marcello 15 min langer blijven, na overleg met zijn baas.

Heel veel dank voor jullie flexibiliteit, ik weet wel wie ik inhuur als ik ga verhuizen.Groet,

Carla

by Steven on Huurverhuislift
stevenleeuwerink@gmail.com

Geplaatst door Huurverhuislift.nl, deze referentie is per email binnen gekomen

 

Beste Paul,

 

Ik wil jou en in het bijzonder Marcello heel erg bedanken voor de goede zorgen! Wat was het een uitkomst om te verhuizen met de lift en wat had Marcello er zin in en dacht hij in oplossingen:).

 

Hartstikke bedankt!

 

Groet, Steven

by Reinier on Huurverhuislift
Zorgeloos verhuizen

Vrijdag 15 december dankzij de hulp van Danny zorgeloos kunnen verhuizen.
Perfect op tijd, deskundig en zeer behulpzaam. Dankzij de hulp van Danny was ik binnen een half uur klaar met het naar boven brengen van mijn volledige inboedel. Wat een verademing om zo snel klaar te zijn!

Enorm dank voor de prettige service!

by Marieke Post on Huurverhuislift
Onze complimenten!

deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl ,deze was per email binnen gekomen

Geachte mevrouw Singopawiro,

Hartelijk dank voor uw aanbod! Uw medewerker is inmiddels langs geweest met de lift. We zijn zeer te spreken over uw dienstverlening en over de medewerker die bij ons langs is geweest: hij handelde zeer adequaat en heeft ons goed geholpen. Onze complimenten!

Met vriendelijke groet,

Marieke Post

by Isa on Huurverhuislift
Top bedrijf

Wij zijn helemaal fan van verhuislift.nl! Goed op tijd kwam onze lift aan, de verhuizer was zeer vriendelijk en zeer vaardig en we zijn echt perfect geholpen. We raden dit aan iedereen aan! Dank daar voor!

by Irene on Huurverhuislift
Super Service

Punctueel, professioneel en zeer vriendelijk. Bedankt!

by john on Huurverhuislift
verhuizen met een smile !

afgelopen zaterdag [16-12-17] een vriendin geholpen met verhuizen, zij woont drie hoog en ging naar vijf hoog. ze wilde een verhuislift huren en dat wij die zouden bedienen. deze verantwoordelijkheid wilden wij niet.
Ze kwam toen met het idee een verhuislift huren met chauffeur/machinist.

Dit was een zeer goed idee, we hebben met plezier gewerkt en zeer snel verhuist, dit zeker door de zeer goede aanpak van Dion.

groeten verhuisteam van Trudy

by Bibi on Huurverhuislift
De mannen hebben t perfect gedaan. Onze complimenten!

deze referentie is binnen gekomen via email en geplaatst door het Huurverhuislift.nl team.
de verhuislift operators waren Dennis & Moreno,

De mannen hebben t perfect gedaan. Onze complimenten!

Fam. Valkier

by Rene on Huurverhuislift
top service

totale paniek bij ons omdat het bankstel niet per trap naar boven ging, wat wij wel verwacht hadden. Een telefoontje met huurverhuislift en binnen een uur was alles geregeld !! Kortom top service !!!

by Mike on Huurverhuislift
Ik wilde even melden dat ik zeer tevreden

eze referentie is per email binnen gekomen en geplaatst door Huurverhuislift.nlBeste Marlene,Ik wilde even melden dat ik zeer tevreden was met de service die mij was geleverd afgelopen zaterdag 4 november tussen 13:30-15:00. Kristof was fantastisch!Vriendelijke groet,
Beste Mike,

bedankt voor je zeer gewaardeerde compliment . Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee als we de klanten met een fijn en tevreden gevoel geholpen hebben.
Ik zal de compliment ook aan Kristof overbrengen . Zal hij ook erg blij mee zijn.

Hopelijk tot een volgende keer .

Met vriendelijke groet,

Marlene Singopawiro

by René on Huurverhuislift
Super

Dinsdag paniek hier in huis omdat het bankstel toch niet via de trap naar boven kon. Een telefoontje met huurverhuislift en wat was zo geregeld. Nogmaals bedankt !!!

by Henk van Bulken on Huurverhuislift
Super geregeld

deze referentie is per email binnen gekomen en geplaatst door Huurverhuislift.nl

omdat we het hiervoor doen en trots zijn!Super geregeld door jullie medewerkers

Vriendelijk personeel .Met vriendelijke groet,Henk van Bulken

by Canter Verhage on Huurverhuislift

goeie prijs, goeie service. was in 1 keer goed geregeld. Dennis die me hielp was een topper!

by Marie-José Cools on Huurverhuislift
Er wordt genoeg gemopperd overal. Ook door ons.

deze referentie is per email naar ons verstuurd en geplaatst door Huurverhuislift.nl

Beste werkgever van Dion Voogt,Er wordt genoeg gemopperd overal.

Ook door ons.

Vandaar dat we het leuk vinden om nu eens complimenten te kunnen uitdelen voor een vlekkeloos verlopen interne verhuizing.

Vandaag stond Dion Voogt stipt op het afgesproken tijdstip bij ons voor de deur.

Hij nam direct de leiding en heeft efficiënt en in vlot tempo met zijn lift een manshoog houten beeld van de tweede etage naar de begane grond gebracht en een ander beeld vice versa.

Dekens en folie eromheen ter bescherming en huppekee daar gingen ze.

Hij bedient niet alleen de lift met zichtbaar vakmanschap en precisie, maar is ook zorgvuldig met je spullen.

En,…… niet onbelangrijk, hij is opgewekt en heeft plezier in het karwei.

Kortom, een aangenaam verlopen opdracht door een prima werknemer.

Ga zo door!

Dat wilden we even kwijt.Met vriendelijke groeten,

by Rianne on Huurverhuislift
Top!

Top service! Makkelijk telefonisch bereikbaar en kon meteen de volgende ochtend komen. Aanrader voor een snelle onverwachte klus!

by Leanne Verdonk on Huurverhuislift

Gisteren hebben jullie me perfect uit de brand geholpen toen ik de dag ervoor mijn bankstel en kastdeuren nog beneden had na mijn verhuizing. Klokslag half twee was de verhuislift er en een half uur later was alles boven. Super! En zo fijn dat het zo snel al kon. Complimenten!

by van Zutphen bedden Erp on Huurverhuislift
uitstekend bedrijf

Gisteren project gehad op locatie in Den Haag.

Met de uitstekende service van Huurverhuislift.

Zeer behulpzame vriendelijke geduldige operateur.

Lift bleek langer nodig te zijn maar dit was geen probleem.

Volgende keer weer!

Bedankt mensen!

by Judith on Huurverhuislift
Top service

Super service van Huurverhuislift.nl in Veenendaal. Na misverstand over reservering stond de verhuislift onverwacht bij mij voor de deur en had ik dus geen hulptroepen geregeld voor het inhuizen van een zware kast. Nou, dat werd wel even opgelost, Marius in Veenendaal sprong in de auto en kwam persoonlijk helpen en in een mum van tijd stond de kast op zijn plek!

by Rosanne van Meer on Huurverhuislift
Wat een topper!!

Door Huurverhuislift.nl zelf geplaatst omdat deze referentie per email is binnen gekomen.Beste lezer,Vorige week vrijdag heeft Peter mij geholpen met verhuizen. Wat een topper!! Nu vertelde hij dat hij inmiddels ook 35 jaar verhuiservaring heeft, nou dat was te merken. Ik denk dat wij twee keer hadden moeten rijden, maar door zijn inpak kunsten kon alles in 1 x over naar Hoogland.Na jarenlang vele verhuizingen van onze vriendengroep in Utrecht en Amsterdam zonder hulp van een verhuislift (en Peter) gedaan te hebben, doen wij het vanaf nu nooit meer zonder.Bedankt!Met vriendelijke groet,

Rosanne van Meer

by Lisanne van Schie on Huurverhuislift
Gisteren hebben jullie me onwijs uit de brand geholpen!

Beste lezer,Gisteren hebben jullie me onwijs uit de brand geholpen! Ik stond met een bank op straat en binnen een half uur kwamen jullie me redden!DANK daarvoor!

Groet,Lisanne van Schie

by Tom Winia on Huurverhuislift
Helemaal top!

Deze referentie is per email ontvangen en geplaatst door Huurverhuislift.nl

Ha Marlene,Ik wilde nog even een onwijs compliment geven aan John en jullie als bedrijf!Helemaal top!Groetjes,

Tom

by Marjane on Huurverhuislift
Vakmanschap Top.

deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl zelf, omdat deze per email was binnen gekomen.Wij wilde u hierbij laten weten dat de verhuizing op 24 juni 2017 door Dion Voogt super is geregeld. Vakmanschap Top. Communicatie Top, alles snel geregeld. Een compliment voor Dion Voogt. Wij zullen uw bedrijf bij iederéén aanbevelen.

Met vriendelijke Groet.

Marjanne van de Riet

P.s ook een compliment voor de vriendelijke Mevr.( Marlene) die ik aan de telefoon had en alles voor ons op zeer korte termijn de verhuizing heeft geregeld.

by Dorothee and Enrik on Huurverhuislift
A Big thank you to you and your team for the professionalism and great team spirit!

deze Referentie was per mail binnen gekomen en geplaatst door Huurverhuislift.nl op de website.Hello Marlene,A Big thank you to you and your team for the professionalism and great team spirit!The sink has finally arrived after over a year of wait and we wanted to thank you for making the final stage perfect.We will recommend your company anytime!All the best.Dorothee and Enrik

Hello Dorothee and Enrik,

Thank you so much for the big compliment, we are very glad to help you for making the final stage perfect.
That is our service to make people happy at the end.

We hope you enjoy your sink after waiting for a year ?

We wish you all the best and if you need our help again, you can contact us anytime.


With kind regards,

Marlene Singopawiro and the liftoperators.

by Bert Peters on Huurverhuislift
Snel schakelen, super vriendelijk

Bestelde bank ging niet via de trap naar beneden waar wij hem bedacht hadden.

Bank is mooi maar 2.40m in je gang is niet prettig 🙂 .

Super en vriendelijk geholpen door Arleta, Kristella en natuurlijk Marius die dezelfde dag nog kwam.Dank voor de inzetGrz Bert

by Patrick Meulenbelt on Huurverhuislift
Heb dat wel eens anders meegemaakt.

deze Referentie was per mail binnen gekomen en geplaatst door Huurverhuislift.nl op de website.Beste Kristilla,Gisteren gebruik gemaakt van jullie service.Bij deze nog even complimenten voor de medewerker.(Paul)

Keurig op tijd. Zeer vriendelijk. Zeer behulpzaam.Heb dat wel eens anders meegemaakt.Met vriendelijke groeten,

Patrick Meulenbelt

by h. on Huurverhuislift
hout sjouwen

hallo,

geweldig gedaan, zaterdagmorgen om 7 uur afgesproken.

hij stond er al om kwart voor 7 dus mooi op tijd.

een aardige man, zeer behulpzaam en de 70 m2 hout stond binnen het uur boven.

alleen jammer dat we nu weer naar beneden moeten brengen. tja mevr. vind de sortering niet mooi! dat wordt dinsdagochtend weer bellen om een liftje

maar alles komt goed denk ik.

al met al een prettig en goed bedrijf

(Liftoperator John )

by Sally on Huurverhuislift
Perfecte oplossing voor bank die niet via de trap omhoog kan

De dag voordat mijn nieuwe bank geleverd zou worden, heb ik een afspraak met huurverhuislift.nl gemaakt om deze via het raam op de 3e verdieping naar binnen te krijgen. Dit was geen probleem. De volgende dag stond Peter op de stoep, ruim op tijd. Zo vrolijk als Peter zie je ze maar zelden, en ook de oude bank naar beneden en naar de vuilnis verderop in de straat was geen enkele moeite. Super!

by Tom Penrose on Huurverhuislift
Super service door vaklui

Afspraak stond om 12h00. Om kwart vóór gaat de bel. Ze zijn er zelfs iets te vroeg bij...

Een grijs mannetje stiefelt naar mijn voordeur en geeft vriendelijk aan dat ze wat vroeger waren want het vorige project was eerder af. Hij laat een touw zakken over de reling. Ik kijk want ik ben toch benieuwd... beneden staat de vrachtwagen met lift. En ernaast is een jonge manneke al bezig de lift op te stellen.

Na een kwartier stond het meubelstuk, gewikkeld in beschermfolie, op het plateau van de lift en het geheel ging met veel controle naar mijn verdieping toe. Boven hebben we het stuk binnen nog een kwartier binnen.

Kortom waren ze keurig op tijd, zijn ze erg kundig en overhaasten ze zich niet. Het meubelstuk staat op haar plek zonder een schram of kras. Marius en Dion zijn superaardige mensen die hun werk eerst goed af hadden voordat ze pauze namen. Binnen het uur stond mijn nieuwe trots op haar plek...

Volgende keer wéér dit bedrijf inschakelen...

by J van Dorp on Huurverhuislift
Verhuizing Hoofdweg

Uitstekende liftservice met Willem. Keurig op tijd op Hoofdweg. Vakkundig afzetten weg en voorzichtig en vlot met te verhuizen dozen en meubels. Kortom een aanrader

Jan. 22-4-2017

by Peter on Huurverhuislift
Wederom bedankt voor het snelle schakelen om mijn klanten te kunnen helpen.

Deze Referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl zelf, omdat deze per email was binnen gekomen, maar waar wij als Huurverhuislift.nl natuurlijk super trots op zijn!!!

**********************************************************************

Goedemorgen,Wederom bedankt voor het snelle schakelen om mijn klanten te kunnen helpen.Deze week weer 2 klanten aan jullie aanbevolen en achteraf de klanten gesproken, en zijn ook super blij.Buiten het feit dat ik een service kan aanbieden, is het de snelheid en vriendelijkheid die jullie beheersen die

ondanks dat de klant teleurgesteld is, omdat de bank niet over de trap gaat, hij toch nog de zelfde dag kan genieten van zijn bank.Ik ben blij met jullie service en mijn klanten ook.De klant van 12-4 in de Kinkerstraat 144 gaf jullie ook een echte pluim, die ik weer doorgeef aan mijn andere klanten.Tot de volgende klant dan maar weer.Met vriendelijke groet,Peter

by Sander on Huurverhuislift
De verhuizing is inmiddels achter de rug

Deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl omdat deze per e-mail was binnen gekomen .( Lift operator Willem)De verhuizing is inmiddels achter de rug, maar ik wilde nog even bedanken

voor de uitstekende service! Bellen bij een vertraging van 10 minuten?

Fantastisch! Transparant en duidelijk. Vriendelijke chauffeur. Volgende

keer weten we u weer te vinden!

Beste mijnheer Mertens,

dank u wel voor deze zeer gewaardeerde compliment.
We zijn ook heel erg blij om van u te mogen vernemen dat u tevreden bent met onze diensten.
Daar doen we het eigenlijk voor om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze klanten op de hoogte te brengen als er een vertraging optreed.
Uiteraard doen we ons uiterste best om op tijd bij de klant aanwezig te zijn .

Namens ons hele team willen u nogmaals bedanken voor dit mooie compliment.

En hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Marlene Singopawiro

by Gert-Jan on Huurverhuislift
Wasmachine en droger van en naar tweede verdieping

Graag wil in een compliment maken aan jullie chauffeur/verhuizer Peter. Een zeer vakkundige en plezierige man om mee te werken. Alles was snel gepiept en bovendien hielp hij ook nog met de spullen op de juiste plaats te zetten. Al met al kan ik huurverhuislift.nl van harte aanbevelen.Mvg,Gert-Jan

by Mariette Zwaneveld on Huurverhuislift
Super service!

Snel, vriendelijk en behulpzaam! Dion (de verhuisliftbediener) heeft mee helpen tillen en ons hiermee enorm geholpen! We waren zelfs eerder klaar dan verwacht. Wij maken zeker weer gebruik van jullie service als we in de toekomst weer een lift nodig hebben.

Ik kan iedereen deze service aanbevelen.

by Foeke Borgerhoff Mulder on Huurverhuislift
Dank je wel Arleta voor je grootse hulp vanmorgen

Deze email is geplaatst door Huurverhuislift.nl omdat deze per email binnen was gekomen .Dank je wel Arleta voor je grootse hulp vanmorgen en de lift zelf was fantastisch en de bestuurder (Marcelo) meer dan hulpvaardig slim en toeschietelijk in een moeilijke situatie - we hadden zelf alles naar boven gehesen behalve de wasmachine en een enorm stuk hout (dat keukenplaat wordt ) die 2 dingen waren in 10 boven

Erg veel dank aan de bestuurder en jou voor je snelle regelen van dit alles vandaag

Hartelijke groetFoeke Borgerhoff Mulder

by Hans Jagtenberg on Huurverhuislift
werkblad keuken naar 1e verdieping

Graag wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken, om Lex te complimenteren met het succesvol op zijn plaats brengen van een keukenwerkblad naar de eerste verdieping, Tromplaan in Hilversum, hetgeen hij met grote deskundigheid, voortvarendheid en vriendelijkheid tot stand wist te brengen.Hans Jagtenberg

by Anja Nieuwkoop on Huurverhuislift
Ik wil je graag nog even bedanken voor de goede service van jou en jullie bedrijf.

(was per email binnen gekomen en is geplaatst door Huurverhuislift.nl)Beste Marlene,Ik wil je graag nog even bedanken voor de goede service van jou en jullie bedrijf.

Speciale complimenten voor Dennis! Precies de man die je nodig hebt bij zo'n stressvolle aangelegenheid: zeer professioneel, rustig en aardig zorgt hij dat alles op rolletjes loopt. Het werd op deze manier een gezellige ochtend!Met vriendelijke groet,

Anja Nieuwkoop

by David on Huurverhuislift
you helped deliver a Chesterfield in Amsterdam

Hello.On Monday 27th February you helped deliver a Chesterfield in Amsterdam.

Firstly, thanks for the first rate work in terrible weather.Your driver Peter and lift operator not only helped remove a difficult window, but he also perfectly positioned and delivered the Chesterfield

through the window.

thanks again,David

by Liz McKeon on Huurverhuislift
FABULOUS company

We needed a last minute lift to remove furniture from an apartment. Huurverhuislift was friendly, reasonably priced and ready to help. When the moving lift we ordered appeared delayed, the main office located another one that was helping someone on our street and redirected them to us, saving time.The lift operators were so helpful, careful and friendly. Great attitude and work ethic. We really felt so lucky and would recommend them again and again.

by Remko on Huurverhuislift
Toppers

Via een bedrijf bij jullie uitgekomen. Wat een toppers hebben vanmiddag geholpen in Apeldoorn. Met de lift tafel omhoog paste allemaal net maar door de vakmanschap gelukt. Super!!!

by Marianne Mathijssen on Huurverhuislift
En hierbij een herinnering van de Haarlemse Diva ( Marianne Mathijssen) in ruste!!!

Dag Peter,Fantastisch wat jij zaterdag j.l. hebt gedaan met de verhuizing voor mijn dochter Vera Veldheer.

Groot compliment voor jou.

En hierbij een herinnering van de Haarlemse Diva ( Marianne Mathijssen) in ruste!!!

Wil jij deze goede referentie van Peter op jullie website plaatsten.

Warme groet,Marianne Mathijssen ( moeder van Vera)

by Susanne Suermondt on Huurverhuislift
Stippie is weer langsgeweest

Hoi Marius,Stippie is weer langsgeweest en weer fantastisch geholpen! Ik zei nog tegen hem, toch handig dat je 3 jaar geleden dat stickertje in m'n meterkast hebt geplakt! Ik wist namelijk meteen waar ik moest kijken toen ik een lift nodig had 🙂Zou je me de factuur ook nog kunnen mailen voor mijn administratie?

Alvast bedankt!

En wederom heel erg bedankt voor de hulp!Lieve groet,

Susanne

by Wouter on Huurverhuislift
Goed geholpen!

Gisteren erg goed goholpen door Dennis. Afspraak was half 4, maar de levering van de hoekbank werd uitgesteld tot half 6.Dennis was erg flexibel en is 2 uur later weer teruggekomen, en dat zelfs voor hetzelfde bedrag!

by Jolanda van Sas on Huurverhuislift
Complimenten voor je snelle service!Hallo Arleta,Complimenten voor je snelle service! Het is perfect gegaan, en heel vriendelijke en behulpzame chauffeur.

We zijn er erg blij mee.Groetjes,

Jolanda van SasVerstuurd vanaf mijn iPad

deze reverentie is binnen gekomen per email en geplaatst door Huurverhuislift.nl. zelf op de website

by Guus Tempelman on Huurverhuislift
Super service

Vandaag super goed geholpen. Dag ervoor gebeld en ze konden meteen de volgende dag komen. We moesten een houtkachel van 188 kilo naar boven tillen en ik denk dat het zonder de hulp van Peter niet was gelukt. Helemaal tevreden!

by Trudi van Hees on Huurverhuislift
Topservice

Gisteren hadden wij een noodgeval. De grote loodzware kast die we besteld hadden ging niet in de lift. De trap op tillen naar de tweede verdieping was ook geen optie. Huufverhuislift Dordrecht gebeld en daar werden we kundig en vriendelijk geholpen door de telefoniste. Nog diezelfde middag kwam operator Marinus naar ons toe en hij heeft de kast op zeer deskundige wijze via het balkon en slaapkamer naar de woonkamer geloodst. Hij ging zels nog speciale viltjes halen voor onder de poten van de kast!

Wij hebben alleen maar lof voor dit bedrijf en zullen het zeker bij anderen aanbevelen.

Top!!!

by Peter on Huurverhuislift

Beste Marlene,Bedankt weer voor de goede zorgen omtrent het naar boven laten brengen van de bank.Volgens mij had ik Willem deze keer en ook hier weer top mee gedacht om het allemaal snel en soepel te laten verlopen.

Keurig op tijd, dus helemaal blij.Tot de volgende keer.Met vriendelijke groet,Peter

by Teddy R. on Huurverhuislift
Top service in 020

Top service van HUURVERHISLIFT vandaag.
Problemen met uiteindelijke levering van koelkast door Coolblue werden adequaat opgepikt door logistiek medewerkster Marlene. Uitermate vriendelijk en correct heeft ze planning van de verhuislift tot twee maal toe aangepast omdat Coolblue met wisselende levertijden kwam.
Marlene is een topmedewerkster en de operator van de verhuislift zelf was een zeer behulpzame, vrolijke en vriendelijke man ! (Peter)

by Marjolein on Huurverhuislift
Great service

Yesterday we used the services of Dennis of www.huurverhuislift.nl/ amsterdam. He was great! We had a job that seemed simple initially but turned out to be a nightmare. It stormed and was rainy so bad conditions for a lift to be on the street. Dennis turned out to be a real professional, steady and calm and arranged it all well. He was conscious not to disturb the neighbors (park the lift as much to the side as possible), careful with the furniture and with the object at hand. He did more than we could expect. The price was very reasonable in the end. I can really recommend this guy.

by Margriet on Huurverhuislift
Het was een succes

Deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl omdat deze per email was binnen gekomen.
Beste Natasha,

Het was een succes, zeer bedankt voor jullie service.
Ik zal het aan iedereen aanbevelen die een lift zoekt.

Hartelijke groet,

Margriet

by Chris on Huurverhuislift
Prima service!

Ingehuurd door de leverancier van onze nieuwe bank, stond Lex mooi op tijd op de Utrechtse gracht. Oude bank eruit, nieuwe erin, snel en adequaat geregeld. Met aandacht voor details, zodat alles onbeschadigd in getransporteerd naar de 1e verdieping.
Bedankt, en ik houd jullie in gedachten.

by Bart veening on Huurverhuislift
Top service

Vanavond is onze bank naar boven verhuist, over het balken naar de 2e etage. Het ging helemaal top. Ik had gisteravond een aanvraag gedaan en kon gelijk vandaag geholpen worden. Zeer klantvriendelijk en verstand van zaken. Nogmaals top!

by Françoise Smit on Huurverhuislift
Beste meneer/mevrouw,

Deze referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl omdat deze per email was binnen gekomen.Beste meneer/mevrouw,Op zaterdag 3 september heeft uw bedrijf mij geholpen met een deel van mijn verhuizing.

Ik wil u hierbij laten weten, wel met enige vertraging, dat dit naar volle tevredenheid is gedaan.

Zowel telefonisch alsmede uw chauffeur( John ) en verhuislift hebben prima geholpen.

De lift was mooi op tijd en de meneer die ons die dag aanwezig was heeft ook zich voor de volle 100% ingezet.

Ik zal dan ook zeker uw bedrijf aanbevelen bij anderen.

Bedankt voor het snelle regelen van alles.Met vriendelijke groet,Françoise Smit

by Rick Kappen on Huurverhuislift
SUPER!

Hallo huurverhuislift.nl,

Vandaag jullie ervaren collega Marius op bezoek gehad..

Wat een rustige, ervaren, super verhuizer is dit.

Met behulp van jullie lift, was de klus zo geklaard.

Hulde aan dit bedrijf!

by Sacha on Huurverhuislift
Even een kort berichtje om jullie te zeggen dat wij heel erg tevreden met jullie service zijn

Referentie is geplaatst door Huurverhuislift.nl

Referentie is binnen gekomen per emailHi Arleta,Even een kort berichtje om jullie te zeggen dat wij heel erg tevreden met jullie service zijn, Peter 'Stip' was echt geweldig!Willen jullie hem de groeten doen en zeggen dat hij idd samen met Lucien 25 jaar geleden mijn zus en mij naar de Rijnstraat heeft verhuisd 😉 Mijn moeder noemde direct zijn 'naam' (de Stip :-))Goeten,

Sacha Wolzak & Jan Bernard Slotboom

by Joyce on Huurverhuislift
Service!

Op korte termijn een lift bij jullie kunnen regelen. Samen met operator Peter binnen 15 minuten 2 zware 3-zitbanken naar boven gebracht! Wat een vakman!

by Hans koper on Huurverhuislift
Ging erg goed met jullie verhuislift

Beste Kevin,

Ging erg goed met jullie verhuislift en vooral in combinatie met jullie operator Willem.

Willem is sympathiek, heeft plezier in zijn werk, is bekwaam en helpt de gestreste verhuizer fantastisch.

Volgende keer zullen we zeker weer van jullie diensten gebruik maken.

Gr.

Hans Koper

Hobbemakade, Amsterdam

by Richard Vink en Tomer Meirom on Huurverhuislift
Zorgeloos!

Wij hebben in een zeer korte tijd 2 x gebruik gemaakt van huurverhuislift.nl. Wat opvalt is de enorme rust en kalmte waarin de mannen van dit bedrijf werken. Alles is vlekkeloos verlopen en dat is met meubels van 4 meter lengte naar 5 hoog echt een klein wonder te noemen. Mannen, enorm bedankt ik kan jullie aan iedereen aanbevelen!

by 'Molly McKenna on Huurverhuislift
everything went very well.

The delivery men were late, but the man operating the lift was very patient and polite.

I would definitely recommend your services.

Thanks,
Molly

by Jennifer on Huurverhuislift
Uitstekende service

Een paar weken geleden ben ik verhuisd in Amsterdam. De service van huurverhuislift.nl en chauffeur Dennis was top! Fijne communicatie, ruim op tijd en alles verliep vlot en met veel zorg! Aanrader!

by jaimy on Huurverhuislift
topper john

Vanochtend als laatste hoop contact opgenomen met huurverhuislift.nl en om vier uur in de middag stond John voor mijn neus. Een half uur later stonden mijn loei zware kasten op de plek waar ik ze wilde hebben. John was een erg aardige, sterke en behulpzame man en mijn topper vd week! Dit bedrijf is echt aan te raden, het was mijn geld meer dan waard, bedankt John!

by Tom Kollar on Huurverhuislift
Definitely will use you guys again.

Thank you for scheduling for such tight timeline.

Everything went great and the operator was super nice guy.

Definitely will use you guys again.

Thanks for the great service!

tomas

by Richard on Huurverhuislift

De nieuwe bank werd snel en zeer vakkundig binnen 15 minuten naar boven verplaatst. Hulde voor jullie en in het bijzonder voor Patrick, zeer vriendelijk en weet wat hij moet doen. Ik weet nu wel wie ik zal bellen als we weer voor zo een probleem staan. Echt een aanrader!!

by Chelsey on Huurverhuislift
Zeer tevreden!

Ik ben echt super tevreden! De vriendelijke meneer van Huurverhuislift was vanochtend ruim op tijd, complimenten. Heel erg bedankt!

by Vissers / Amsterdam on Huurverhuislift
Dennis is geweldig!

Op tijd. Vriendelijk. Hulpvaardig. Haalt meteen die last van je schouders. Snel gepiept. Voorzichtig met onze spullen. Lette ook goed op dat hij het gebouw en omgeving niet beschadigde. Ja, oog voor detail. Goed meegedacht. Kortom, fijne ervaring! Hulde!!

by roel van broekhoven on Huurverhuislift
God bestaat!

Na een paar uur muurvast met een bank vast te hebben gezeten in het trapgat ten einde raad Huurverhuislift gebeld. Nog dezelfde dag verscheen Patrick en slaagde erin hartje Amsterdam een lift op te stellen en niet alleen de loodzware bank moeiteloos op driehoog door het raam te krijgen maar ook nog mee te helpen het ding over een balkon heen in het achterhuis te manoeuvreren. En dat in éen uur tijd. En ook nog s lachend en goedgemutst. God bestaat. En voor 89 euro per uur verricht hij een wonder:)

by N de Ruijter on Huurverhuislift
Geweldig

Afgelopen zaterdag verhuisd en met de lift ging dat als een speer!

In 3 uur alles boven!Helemaal top!

Bedankt

by Maranthe on Huurverhuislift
Zeer tevreden

Stipt op tijd, alles was super snel boven, heel fijn geholpen door Dennis. Huurverhuislift.nl heeft onze verhuizing een stuk makkelijker gemaakt! Dank jullie wel!

by H. Koene on Huurverhuislift
Top service

Nieuwe bank wordt geleverd en blijkt noch via de lift noch via het trappenhuis naar boven te kunnen.
Verhuislift gebeld en binnen 2 uur stond Dennis voor mijn deur en die had de klus in enkele minuten geklaard op een heel professionele en zeer aardige wijze.
in een woord geweldig.
ps. de bank zit heerlijk !!

by Corinne van Sluisveld on Huurverhuislift
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Het ging erg voorspoedig en we waren heel wat sneller klaar dan we dachten. Mocht ik in de toekomst (voorlopig niet, hoop ik) dan weet ik jullie te vinden.

Hele fijne jaarwisseling en een goed 2016 toegewenst.

Groet,
Corinne

Verstuurd vanaf mijn iPad

by Shirani van der Wouden on Huurverhuislift

Topservice! Vanochtend ontzettend snel, goed en ook nog eens zeer vriendelijk geholpen door Dennis. Midden in de drukke binnenstad op de 3e verdieping diverse spullen naar boven en door een smal raam naar binnen krijgen, dat leek me erg stressvol en veel gedoe.. Niks was minder waar! Dennis had alles zo naar boven en hielp zelfs nog even snel om een oude koelkast de auto in te laden. Nogmaals enorm bedankt!

by Freek on Huurverhuislift
super service

Dank voor jullie inzet afgelopen zaterdag 5 dec 2015 bij het verplaatsen van mijn aquarium

Chauffeur Barry was erg behulpzaam en in 20 minute was het gepiept

by Johan on Huurverhuislift
G-E-W-E-L-D-I-G

L.S.De service van Marius was in één woord geweldig! Een geweldige hulp, niets hoefde met de trap. Zodra ik hier ooit wegga, weet ik wie ik ga bellen. Zeer aan te raden.Vriendelijke groet,

Johan (van 4 hoog)

by Marcel on Huurverhuislift
Super service

super service vandaag, mooi op tijd, meedenken wat het handigs is en gewoon meetellen aan ons 100kg zware eiken tafelblad. Bij een volgende verhuizing / lift naar 3 hoog huur ik ze meteen weer in.

by Joel Toff on Huurverhuislift
Bedankt voor de goede, snelle en vakkundige hulp van uw verhuizer.

Deze referentie is per mail binnen gekomen en geplaatst door Huurverhuislift.nlBeste,Bedankt voor de goede, snelle en vakkundige hulp van uw verhuizer.Wij zullen zeker uw adres bewaren en doorgeven aan een ieder die gaat of wil verhuizen.Groeten Elly en Joel Toff

by Stefan Verlaan on Huurverhuislift
Mijn Complimenten voor jullie service

Goedemorgen Marlene en Marius,

 

Mijn complimenten voor jullie service. Afgelopen zaterdag verhuist en we zijn zeer goed geholpen door jullie collega. Verhuizen kan best stressvol zijn, maar jullie collega (Patrick Geerts) heeft met zijn vrolijke en relaxte houding dit grotendeels weggenomen. Ook was hij absoluut niet beroerd om volop mee te helpen tillen.
Tevens jullie snelle reactie via de email en telefoon hebben wij zeer op prijs gesteld.

 

Ga zo door! Toppers

 

Groetjes,

 

Stefan Verlaan

by Bart vrisekoop on Huurverhuislift
goedemorgen

Goedenmorgen,Ik wilde even zeggen dat alles goed gegaan is zaterdag, waarvoor dank.

En mijn complimenten voor Patrick. Hele goede service van zijn kant.Mvg, Bart

by Henry Groenheide on Huurverhuislift
Harstikke bedankt voor de goede service

Harstikke bedankt voor de goede service en Peter is een topper!Met vriendelijke groet,Henry Groenheide

by Jurriaan on Huurverhuislift
Verhuizer Willem kwam ons helpen.

Beste,Afgelopen zaterdag hebben wij verhuist op de Hoofdweg in Amsterdam, met behulp van uw bedrijf.

Verhuizer Willem kwam ons helpen met de verhuisliftEn via deze weg wil ik hem en uw bedrijf een groot compliment maken.

Willem is echt een vakman, representatief, gezellig en heeft ons heel goed geholpen.

Hij werkte hard mee en overzag de klus.

Met zijn hulp stond in 1 uur en 45 minuten het hele huis in de bestelbus!

Dat was ons niet gelukt zonder hem.Breng vooral de complimenten aan hem over.

Ik zou jullie en vooral hem aan iedereen aanbevelen.Bedankt voor de goede service en een prettige dag.Mvg, Jurriaan =

by Mike Moulder on Huurverhuislift
Dank U

On 1st August at 14.30 W. Daemen? visited Herengracht 52N to help set up the lift to unload old kitchen equipment. He was EXCELLENT, geel goed. He helped a lot with the moving of the stuff, saving my brother in law Kevin and I lots of time. Please make sure he knows that his help was much appreciated. I am happy to be a referentie for you if that helps.Best regardsMike Moulder

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»