Professionele verhuisliften verhuur in Oss en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Al sinds 1989 actief en nu ook in Oss beschikaar, Huurverhuislift.nl! U heeft ze vast ooit zien staan, een verhuislift die moeiteloos een enorme bank, koelkast, aquarium of piano omhoog of omlaag lift. Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van dezelfde luxe in Oss en omgeving!

Een verhuislift wordt door enorm veel Nederlanders ingezet om het verhuizen makkelijk te maken. Met name zware spullen zoals banken, massief houten kasten, witgoed en ander zwaar materieel is uitstekend geschikt om omhoog of omlaag gelift te worden door een verhuislift. Met een druk op de knop wordt 400 kilo aan goederen moeiteloos gelift tot een maximaal hoogte van 27 meter (8ste of 9e verdieping). Makkelijker kunnen we het niet maken!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Of toch wel? Alle verhuisliften die wij verhuren worden bediend door een ervaren verhuislift-operator. Deze vriendelijke meneer bediend niet alleen de lift, hij helpt u ook met het laden en lossen van de draaibare lift plateau. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat het meeste effectieve en veilige manier is om uw inboedel volledig intact omhoog of omlaag te liften.

Heeft u extra hulp nodig bij de verhuizing of wil u nog meer tijd besparen op het omhoog of omlaag liften van uw inboedel? Kies van vandaag nog voor een extra meewerkende verhuizer. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Woont u niet zelf in Oss maar in de omringende plaatsen zoals Maasbommel, Uden, Vinkel, Nuland, Geffen, Heesch, Ravenstein of Nistelrode? Ook deze (en meer) dorpen en plaatsen bezoeken wij graag met onze meubellift.

Heeft u een verhuislift nodig voor minder dan een uur? Huurverhuislift.nl biedt dienstverlening op maat aan. Wij liften dagelijks diverse soorten losse meubelstukken denk aan een wasmachines en drogers maar ook het liften van een piano of een aquarium is voor ons een dagelijkse kost.

Als verhuislift verhuurbedrijf hanteren wij vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift. Al onze verhuisliften beschikken over een pinautomaat, zodat u op een veilige manier kan betalen. Betaald u liever contant? Dan vragen wij u om dit zo gepast mogelijk te betalen, hiermee wordt de veiligheid van onze collega’s gewaarborgd.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Oss en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Oss en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Oss en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Oss kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan