Professionele verhuisliften verhuur in Nijmegen en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Als u gaat verhuizen of iets te liften heeft, wilt u alles goed geregeld hebben. Geen beschadigde meubels, bekraste muren en fysieke ongemakken, om dit te voorkomen is het dan ook zeker aan te raden een professionele verhuislift te huren bij Huurverhuislift.nl. In 1989 is Huurverhuislift.nl gestart, wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verhuren van professionele verhuisliften en verhuizen. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt is dit inclusief een ervaren verhuizer / operator die de verhuislift bediend maar ook meehelpt met verhuizen zodat u de gehuurde verhuislift nooit zelf hoeft te bedienen. Geen handleidingen doorploeteren en ongelukken door gebrek aan ervaring, maar een echte ervaren vakman aan uw zijde die bekend is met alle in- en outs van het liften met een verhuislift. Onze gekwalificeerde verhuislift specialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing in Nijmegen en omstreken, u kunt natuurlijk onze verhuisliften huren voor enkele- of losse meubelen, witgoed en aquarium tot aan zonnepanelen aan toe.Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wij verhuren verhuisliften, die op een milieuvriendelijke Euro-5 auto staan die alles wat door het raam past, tot wel 27 meter hoog kunnen liften, dit is 8 a 9 verdiepingen hoog. Afhankelijk van de positie waarin de gehuurde verhuislift komt te staan)
Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons een verhuislift huren, bent u een ondernemer? Neem dan contact met ons op voor onze speciale voorwaarden en tarieven voor het huren van een verhuislift voor ondernemers. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen bij verschillende soorten verhuizingen. Maar een verhuislift is bij ons ook te huur als u slechts een kast, koelkast of meubelstuk met onze ladderlift omhoog- of omlaag gelift wilt hebben.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Nijmegen en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift  in Nijmegen en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Nijmegen en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Nijmegen kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.