Professionele verhuisliften verhuur in Maastricht en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl Maastricht

Gaat u van of naar Maastricht verhuizen en heeft u hulp nodig met het liften van uw inboedel of een los meubelstuk?

De mooiste stad uit Limburg is natuurlijk Maastricht! Met historische panden en statige kerken is Maastricht een waar begrip! Wie wil er immer niet in deze prachtige stad aan de Maas wonen? Gaat u van of naar Maastricht verhuizen en heeft u hulp nodig met het liften van uw inboedel of een los meubelstuk? Zoek niet verder en kies voor Huurverhuislift.nl!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wij bieden sinds kort de inwoners van Maastricht de mogelijkheid om een professionele verhuislift te gebruiken. Ideaal wanneer u van een verdieping verhuist en niet alles over de trap of lift wilt verplaatsen.

Een verhuislift (ook bekend als meubellift of ladderlift) is de perfecte manier om uw volledige inboedel of losse meubelstukken tot een maximale hoogte van 27 meter te tillen. Hiermee bespaard u niet alleen tijd maar ook hartstikke veel moeite! Al onze meubelliften worden bediend door een verhuislift operator die tevens ook actief is als meewerkende verhuizer. Onze professionele en ervaren collega bediend de verhuislift voor u. Daarnaast helpt de meewerkende verhuizer u graag mee met de verhuizing. Hij geeft u tips en helpt u bij het laden en lossen van de lift.

Als organisatie staat veiligheid voorop, uw inboedel of losse meubelstuk zoals een wasmachine, droger, piano of aquarium is bij ons altijd in veilige handen. Omdat wij al sinds 1989 actief zijn hebben we alle denkbare situaties al meegemaakt. Ervaring is in dit vak van essentieel belang.

Omdat de lift bediend wordt door een professionele verhuislift operator hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het lezen van ingewikkelde technische handleidingen die bij andere liften worden meegeleverd. U kunt met een gerust hart zien hoe uw inboedel binnen de kortste keren omhoog of omlaag gelift wordt.

Wil u een los meubelstuk omhoog of omlaag liften in Maastricht? Wij rekenen slechts €89,- per uur. Dit staat gelijk aan de minimale huurperiode van een verhuislift/meubellift (1 uur).

Heb je extra hulp nodig tijdens de verhuizing? Onze professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuizing helpt u graag. De extra verhuizer is te huur voor een kleine meerprijs. Al onze verhuislift auto’s van voldoen aan de strenge Europese emissiestandaarden. Dit houdt in dat de wagens van Huurverhuislift.nl geen onnodig roet en stikstofoxiden uitstoot. Als u voor ons kiest bent u ook nog milieubewust bezig!

Omdat cash betalen Anno 2018 als ouderwets beschouwd kan worden beschikken onze moderne verhuisliften ook over een pinautomaat! Gaat uw voorkeur wel uit naar contant betalen? Dan willen wij u vriendelijk verzoeken om dit gepast te doen omdat onze operators en meewerkende verhuizers niet beschikken over veel wisselgeld.

Voor ondernemers hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Maastricht en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Maastricht en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Maastricht en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Maastricht kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.